• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1612 klanten
Home

Ontdek het Shoeby Style programma!

Ben jij net zo dol op fashion als wij? En shop je graag bij Shoeby? Dan willen we je graag belonen! Wil jij profiteren van speciale voordelen, persoonlijk stijladvies ontvangen, uitgenodigd worden voor exclusieve events en nog veel meer? Registreer je dan voor het Shoeby Style programma, ontdek en laat je (vooral!) verrassen...

Hoe word je lid?

Heel simpel! Wanneer je een account aanmaakt op shoeby.nl of in de Shoeby app, ben je direct lid van het Shoeby Style programma. Zorg dat je jezelf goed registreert met de juiste gegevens. Zodra je ingelogd bent volgt alles van zelf. Je hebt daar al je gegevens en spaar opties bij de hand. Uiteraard heb je ook de optie om via de winkel jezelf te registreren. Easy does it!

Registreren

Ben je al lid?

Ben je al lid van het Shoeby spaarprogramma, maar heb je nog geen online account? Maak dan direct een account aan via shoeby.nl of via de Shoeby app en koppel je bestaande gegevens door bij de vraag "Ben je al klant?" voor "ja" te kiezen. Zo spaar je direct verder met je bestaande gegevens en puntensaldo en zijn je puntenopbouw en badges direct inzichtelijk.

Maak account aan

De voordelen

Wanneer je lid bent van het Shoeby Style programma profiteer je van diverse voordelen. Nieuwsgierig? Ontdek nu alle voordelen van het Shoeby Style programma en laat je verrassen!

5. Cadeautje op je verjaardag

Ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je van ons een leuk cadeautje via e-mail. Verrassing!

6. Events & shopping nights

Je wordt als eerste uitgenodigd voor events en speciale shopping nights. Daar moet je bij zijn!


Become Style-Select!

Spaar je in één jaar 1.500 punten of meer? Dan word je Style-Select! Dat betekent dat je tot onze beste klanten behoort. Als Style-Select member gaan we je pas echt in de watten leggen. Je profiteert dan van deze speciale voordelen...

Genoeg redenen om door te sparen tot Style-Select, toch?

4. Concerten & musicals

Wanneer je weet te sparen tot een puntensaldo van 20.000 of meer, dan kun je er ook voor kiezen je puntensaldo in te zetten voor twee concert- of musicalkaartjes naar keuze!

lees meer

5. Gratis verzending

Bestel je jouw favoriete items online? Dan profiteer je als Style-Select van gratis verzending naar huis!

 

6. Gratis kleding vermaken

Past jouw Shoeby kleding nét niet zoals jij het wilt? Laat het dan gratis vermaken door onze professionele coupeuses!

7. Langere retourperiode

Als Style-Select wordt je retourperiode verlengt naar 30 dagen. Zo heb je nét iets langer de tijd om na te denken over je aankoop.

8. Toegang tot speciale winacties

Als Style-Select heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan unieke winacties en de gaafste prijzen. Houd de app en de nieuwsbrieven goed in de gaten.


Vragen over het Shoeby Style programma? Neem contact op met onze klantenservice.

Lees hier de algemene voorwaarden van het Shoeby Style programma.

klantenservice