Heren coltruien

De coltrui is een najaar essential! Logisch, want je creëert er zo meerdere looks mee. Draag een coltrui bijvoorbeeld op een skinny jeans met opvallende sneakers en een leren jack voor een stoere look. Je kunt het item ook oversized kopen en hem dragen op een slim fit jeans voor een nonchalante look. Ga je liever voor een stijlvolle smart look? Draag de coltrui dan op een pantalon, onder een colbert of combineer het item met een volledig pak. Een coltrui maakt een pak meteen wat speelser. Je kunt de coltrui dan ook prima dragen naar het werk of een feestelijke gelegenheid.


Ode aan de zwarte coltrui

Elke man moet minstens één zwarte coltrui in de kast hebben hangen. Een zwarte coltrui staat namelijk voor stijl, expertise (denk maar aan Steve Jobs) en heeft een tijdloos karakter. Een zwart exemplaar kan voor iedere gelegenheid; een etentje, een feestelijke gelegenheid of een zakelijke borrel. Wist je dat de coltrui is uitgevonden door mannen. In de middeleeuwen werd dit item namelijk gedragen door ridders om hun nek te beschermen. Nu is het onze favoriete nekwarmer tegen de kou!


Een coltrui is zo’n item wat lekker warm zit en ook nog eens formeel gedragen kan worden. Koop hier op deze pagina jouw favoriete exemplaar!