Truien

37 Resultaten

Truien

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

De rijkste collectie dames truien vind je bij Shoeby

Wat is het najaar zonder heerlijke truien? Ze dragen niet alleen enorm comfortabel, maar houden je ook het hele herfst- en winterseizoen warm. Een heerlijke gebreide trui voor dames mag dan ook niet in je garderobe ontbreken! Maar, ook in het voorjaar is een dunne knit perfect te combineren. Bij Shoeby vind je veel verschillende exemplaren. Van een oversized model tot een variant met pofmouwen: vind je altijd een trui die bij je past.

Truien in de trendkleuren van het seizoen

De zwarte en witte trui voor dames blijven voor veel van ons favoriet. En logisch, want ze zijn met nagenoeg je complete garderobe te combineren. Ondanks dat ze nooit vervelen, heb je soms gewoon zin in wat anders. Bij Shoeby vind je truien in dé trendkleuren van het seizoen. Onze collecties verschijnen in een neutraal basispalet, aangevuld met trendy accentkleuren. Let wel: balance is key! Of je nu op zoek bent naar een beige, lange trui voor dames of een sweater in een knalkleur: ieder seizoen shop je bij ons de meest veelzijdige dames truien.

Tips van onze stylisten

Een trui met eenjeans is maar een trui met een jeans, maar met de juiste stylingtips creëer je elke dag weer een statement look met je favoriete truien. Het combineren van verschillende materialen en kleuren maakt je outfit vaak nét wat spannender. Ook accessoires maken een wereld van verschil. We vroegen onze stylisten om een aantal handige tips waarmee jij in een handomdraai jouw outfit naar een hoger level tilt.

Hoe style je een lange trui voor dames?

Ben je net als wij verliefd op oversized fits? Dan gaat jouw modehart vast sneller kloppen van een lange trui voor dames. Deze truien zijn perfect om ‘s winters als jurk te dragen. Combineer hem met een panty, hoge laarzen en statement oorbellen voor een fashionable look. Is je trui hiervoor net te kort? Draag hem dan in combinatie met een lakleren legging of een skinny-jeans. Dat zorgt allereerst voor een mooi contrast; daarnaast accentueert het je figuur. Combineer een wijd item altijd met een skin-tight kledingstuk om zo je outfit in balans te brengen. 

Hoe style je gebreide trui voor dames?

Een gebreide trui voor dames mag vandaag de dag niet in je garderobe ontbreken. Of je nu gaat voor een warme variant met grove brei, of een fijngebreide knit voor in het voorjaar: de mogelijkheden met dit item zijn eindeloos. Geef je look een edgy twist door ’m te stylen met een leather look short en hoge laarzen, of ga juist voor een casual look met een wide leg jeans en sporty sneakers. Houd je meer van een feminine stijl? Combineer dames truien dan met een mooie pantalon en maak je look compleet met pumps en een statement sieraad.

Hoe pas je layering toe met je favoriete trui?

Laagjes, laagjes en nog meer laagjes: we love it. Het hele jaar door draag je je favoriete trui als laagje over óf onder je andere kleding. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer verschillende stijlen. Zo rock je een sporty sweater in het najaar onder een oversized blazer. En gebreide dames truien laten zich perfect combineren met klassieke blouses; probeer ook eens onze losse kraagjes! Zelfs in het voorjaar draag je truien zoals een dunne pullover. Combineer ‘m speels met je zomerjurk wanneer het ‘s avonds afkoelt.

Vind voor ieder moment een geschikte trui

In onze veelzijdige collecties vind je truien voor elke gelegenheid. Van tijdloze klassiekers  die niet in je capsule wardrobe mogen ontbreken tot on-trend modellen. Of je nu naar je werk, het park, de stad of de sportschool gaat: een trui kan altijd!

Sportief met een witte trui voor dames

Meet jezelf moeiteloos een sportieve look aan met een witte trui voor dames. Kies voor een sweater model en style ‘m met een travelstof legging, hoge sportsokken en je favoriete sneakers voor een ready to go look.

Ontdek office proof truien

Op zoek naar een stijlvolle aanvulling op je working wardrobe? Zwarte truien doen het altijd goed! Ga voor een minimalistische coltrui of variant met flared mouwen en combineer hem op een mooie wide leg pantalon. Maak je look compleet met pumps of loafers en een statement ketting voor ultieme classy vibes.

Hulp nodig bij het vinden en stylen van truien?

Wij geloven dat je pas gelukkig bent als je jezelf bent. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van jouw unieke stijl, want dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Shop truien bij ons online of kom naar de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel. Onze personal stylisten staan je bij in deze zoektocht. Een ding is zeker: wat je stijl ook is, in onze rijke collectie dames truien vind je gegarandeerd een exemplaar dat bij jou past. Together we find the perfect you!