Fred van Leer herencollectie

4 Resultaten

Fred van Leer herencollectie

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
30 - € 100
30 - € 100
Shoeby x Fred van Leer

Shop de Shoeby x Fred van Leer heren collectie

Een nieuwe voorjaarscollectie speciaal voor de mannen in samenwerking met Fred van Leer! De collectie bestaat uit 11 items waarmee je de ultieme smart casual looks samenstelt, inclusief sportieve twist.

Boxy fits en frisse basiskleuren

De overall fits zijn boxy en volumineus – mede dankzij de zorgvuldig uitgekozen materialen en stoffen, maar ook door de dropped shoulders van de sweats, het T-shirt en het spijkerjack. Qua kleurenpalet kozen we voor frisse basiskleuren, waaronder denim, wit, grijs en bottle green, met daarbij als eyecatcher fuchsia: daarvan krijg je toch spontaan zin in de lente?!

Casual meets comfort

Of je nu een smart casual office outfit zoekt, of juist voor een sporty look gaat: de capsule collectie barst van de opties! Zo is het coach jack op het eerste oog een sportief jasje, onder andere door het materiaal en het geborduurde artwork op de rug – mét knipoog naar Freds hometown “Rotterdam“. “Maar doordat het jack lichtgewicht is, kun je hem ook prima binnen dragen: superleuk op een jeans én de perfecte layering piece,” legt Fred uit. Het linnen overhemd, die zowel in het wit als bottle green verschijnt, heeft juist meer een smart casual karakter. “Toch combineer ik ‘m ook graag met de zwarte korte broek in cargo stijl voor een sporty twist,” aldus Fred. “Zo zie je maar: casual en comfort gaan hand in hand!” Discover styles to wear with ease.

Vanaf vrijdag 8 maart

De Shoeby x Fred van Leer heren collectie is vanaf vrijdag 8 maart online en in de winkels verkrijgbaar. De items verschijnen variërend in maat XS of S tot maat XXL of 3XL, en de bleached jeans is verkrijgbaar in maat 29 tot en met maat 36. De overall fits zijn boxy en oversized.