By Mieke damescollectie

27 Resultaten
30 100
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Pasvorm
Producttype
Mouwvorm
Broekpasvorm
Sluiting
30-100
Prijs
30 100

Waanzinnige kimono’s, classy en crispy katoen en broeken om nooit meer uit te doen: de nieuwe By Mieke collectie ademt stijl en comfort voor een gigantisch goed najaar. Wie je ook bent, waar je ook gaat. “Dit zijn mijn droomitems. Ik ben waanzinnig blij met het resultaat!” Het is alweer de derde keer dat Shoeby founder Mieke van Deursen een eigen collectie op de markt brengt. Een collectie die met maar liefst twintig items dit keer groter en gevarieerder is dan haar eerdere By Mieke collecties. Maar ook nu: 100% handpicked by Mieke, fashionable én comfortabel, vrouwelijk én sportief.

 

Whenever, Wherever

“Ik ben uiteraard betrokken bij alle collecties die we bij Shoeby maken en lanceren”, licht Mieke toe. “Maar voor de By Mieke collecties nemen we mijn persoonlijke stijl als uitgangspunt. Dit zijn items die ik stuk voor stuk zelf draag dit najaar. Ik ben weer waanzinnig blij met het resultaat!” Met de perfecte mix van comfy en chic is de collectie voor iedereen en elke gelegenheid geschikt. Mieke: “We zijn drukker dan óóit, tegenwoordig. Dan is het prettig als je outfit een beetje meebeweegt met je dag. Dat je niet voor elke to do iets anders uit de kast hoeft te trekken. Deze items en outfits draag je net zo gemakkelijk naar kantoor als naar de kapper, tijdens een avondje uit of thuis voor de buis. Ze zijn gedurende de dag, met een kleine aanpassing in styling, op elk moment draagbaar.”

 

Kimono Crush

De rode draad in de By Mieke collecties is de classy en comfortabele travel stof, en ook crispy katoen komt opnieuw in meerdere items terug. Nieuw en extra bijzonder dit najaar: kimono's. “Mijnfavorieten”, zegt Mieke. “De kimono is even elegant als nonchalant en op talloze manieren te stylen en combineren. We hebben twee varianten in de collectie opgenomen: een kimono in vegan leer en een katoenen jacquard kimono met mooie tapes op de mouw.” Hét toverwoord van de Shoeby founder Mieke? Laagjes. “Door te variëren met laagjes tover je iedere dag, met dezelfde items, verschillende outfits uit je kast. Draag de kimono over de col voor een stylish effect of combineer met de blouse voor een preppy look!”

 

Vanaf Oktober

De By Mieke collectie is vanaf begin oktober te koop in alle Shoeby stores en via shoeby.nl. De collectie is, variërend per item, verkrijgbaar in maat XS t/m 3XL.