Heren hoodies

3 Resultaten

Heren hoodies

Yeah de hoodie maakt een heuse comeback! Mits je ‘m goed draagt, dat dan weer wel. Super want hij zit lekker en is ook fijn als extra laag op koudere dagen.


Hoe draag je ‘m dan?

De hoodie is een nonchalant item en kan er al snel ‘onverzorgd’ uitzien. Je kunt hem daarom het beste combineren met wat smaakvollere kledingstukken. Want je wil er natuurlijk niet uitzien als een tiener. Draag de hoodie bijvoorbeeld in combinatie met een colbert en een stoere spijkerbroek of combineer hem met een spijkerjas op een pantalon. Voor een urban look draag je de hoodie met een mooie getailleerde overcoat op een spijkerbroek in een egale kleur met chunky sneakers. Keep it classy!


Hoodie history

De hoodie was een uithangbord voor Amerikaanse universiteiten en voor popsterren die ze verkochten als merchandise. Pas na de jaren ’70 kwam de hoodie pas echt in en werden ze een statussymbool binnen de hip-hopbeweging. De streetstyle look komt in en de hoodie is opeens het pronkstuk op de catwalk. Even waren de hoodies verdwenen uit het modebeeld maar nu breekt de hoodie-hype weer los. Goed nieuws dus, voor iedereen die wel een beetje comfort kan gebruiken tijdens de koude dagen!