Heren zomerjassen

Nu we de extreme kou achter ons hebben gelaten en het voorjaarszonnetje ons tegemoet komt is het tijd om de winterjas aan de kapstok te hangen en een nieuwe voorjaarsjas aan te schaffen. Want de lente en de zomeravonden kunnen soms wat koud aanvoelen dus een jas is geen overbodige luxe.


Athleisure trend

Athleisure is een trend die al jaren aan het groeien is en inmiddels zo groot is geworden dat we het niet meer zo zeer als trend zien maar als een kledingstijl. Athleisure wear betekent eigenlijk: sportieve kleding die ook voor casual doeleinden gebruikt kunnen worden. En deze trend zien we ook terug in de voorjaarsjassen. Denk hierbij aan sportieve windjacks, pufferjacks en bomberjacks. Straks wanneer de eerste zonnestraaltjes verschijnen zijn deze jassen leuk te combineren met een T-shirt en een jeans of een sportpants. De puffer jack is door het gewatteerde design fashionable én warm tegelijk. De opstaande kraag geeft deze jas een sportieve vibe. Een windjack is altijd handig om in huis te hebben. Het korte model past goed bij een sportieve look. Door zijn dunne stof en vele varianten is dit jack eindeloos te combineren.


Double denim

Het denim jack komt elk voorjaar weer terug! Dus als je er nog geen hebt dan moet je hem snel aanschaffen. Voor een complete lentelook draag je de spijkerjas met een T-shirt met Bretonse streep, een beige chino en je favoriete sneakers. Ook een jeans combineer je eenvoudig met een spijkerjack. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleuren wel of niet overeenkomen. Double denim is hartstikke hot! Een spijkerjas kun je zowel in de winter als in de lente dragen. In de winter gebruik je hem gewoon als extra laag. Draag bijvoorbeeld onder je spijker jas een coltrui en combineer dit met een pantalon en een wollen mantel.