banner image

Service

Ruilen en Retourneren

Retourmogelijkheid Kosten Verwerkingstijd retourzending
Shoeby Store Gratis Direct
DHL voor Nederland 4,95 Maximaal 10 werkdagen
DHL voor Duitsland en België 6,95 Maximaal 10 werkdagen

FAQ Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren
Bij Shoeby geldt: niet goed, geld terug. Na ontvangst heb je 14 dagen om de items te retourneren. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling gratis te ruilen of te retourneren in één van onze Shoeby stores. Je retour zal direct verwerkt worden. Heb je betaald met iDeal? Dan wordt het retourbedrag direct naar je teruggepind. Heb je betaald met Klarna? Dan wordt je retour verrekend met het openstaande factuur. Geen Shoeby store in de buurt? Je kunt er ook voor kiezen je bestelling te retourneren via DHL. Dit kost 4,95 en deze zal binnen maximaal 10 werkdagen verwerkt worden.

Woon je in België of Duitsland, en wil je een online bestelling retourneren? Neem dan contact met ons op zodat we je een retourbon kunnen mailen. Hiermee kun je in België bij B-Post, en in Duitsland bij DHL jouw bestelling gemakkelijk en snel retourneren.

Heb je jouw order met Klarna betaald? Houd dan je betaaltermijn in de gaten. Klarna hanteert een eigen betaaltermijn die kan verschillen met het retourtermijn van Shoeby.
Wanneer je betaald hebt met Klarna en je stuurt een item retour dan wordt het bedrag automatisch verrekend met jouw factuur. Heb je de factuur ondertussen al betaald? Dan ontvang je het bedrag automatisch teruggestort op jouw rekening.