• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3871 klanten
Home

Black Friday Folderitems

18 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
18 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Black Friday folder

Black Friday is here! En niet één dag, maar een hele week! Dat betekent shop till you drop! We kunnen eindelijk al onze favoriete items met heel veel voordeel shoppen. Dag salaris!


De beste deals

Black Friday is hét moment om de allerbeste deals te scoren! Dit is het startschot van het feestseizoen. De feestdagen staan namelijk voor de deur en dat betekent ieder jaar weer dat de maand december iets duurder uitvalt dan je eigenlijk zou willen. Black Friday komt dus als geroepen. Deze pagina staat namelijk he-le-maal vol met de tofste aanbiedingen. Je shopt de nieuwste dames, heren & kids collectie met hoge kortingen. Van truien en T-shirts tot broeken en jassen. De keuze is reuze!


Black Friday en Cyber Monday

Black Friday is een Amerikaanse feestdag en vindt plaats op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Black Friday is de laatste jaren erg populair. Zo ook in Nederland. En de maandag na Black Friday is het Cyber Monday. Cyber Monday is de “online” opvolger van Black Friday. Om de drukte in de fysieke winkels wat te ontnemen. Maar bij Shoeby maken we er gewoon een hele week van dat is wel zo makkelijk toch! En fijn, want zo heb je een hele week om je kerstoutfits en cadeaus te scoren.