Vintage feelings & tosti taste

De Team Tosti-collectie bevat lichtblauwe kleurstellingen wat een retro gevoel geeft. Waar in de vorige collectie basketbal centraal stond, krijg je ook deze keer de American highschool vibes. Nu in combinatie met een ‘vintage feel’. Dylan: “Ik ben superblij en trots dat ik in samenwerking met Shoeby weer een toffe lijn heb weten te realiseren. Het gestreepte polo-shirt brengt ons echt terug in de tijd. En de sokken met tosti afbeeldingen zijn ook heel nice geworden!”

Shop nu

Varsity vibes back at it again

De varsity vibes zijn wederom terug te vinden in de Team Tosti-collectie. ''Dit keer hebben we de herkenbaarheid van mijn naam verwerkt in de verschillende kledingstukken. Zo hebben we de DH League, DH Campus en DH Academy, alle drie natuurlijk verwijzend naar mijn initialen en representatief voor de varsity look & feel'', aldus Dylan.

Shop nu

All time Favorites

Uiteraard zijn wij benieuwd naar Dylans favorieten. ''De hele collectie hangt zonder uitzonderingen in mijn kast'', zegt hij. ''Maar, als ik moet kiezen, het varsity jacket vind ik écht heel cool. Het past helemaal in het American Highschool sfeertje. Ik zou het zo dragen naar een feestje, met bijvoorbeeld het witte T-shirt met poppy rode print.''

Shop nu