• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3811 klanten

Sportief, snel, fashionable en comfortabel: de signature look van Shoeby founder Mieke van Deursen in vier woorden. Dit najaar shop je haar persoonlijke stijl in de exclusieve By Mieke capsule-collectie. "Dit heb ik dit najaar in mijn kast hangen!"

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby-winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 225 winkels en webshop. Terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht & service, sfeervolle en inspirerende winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. Inmiddels is Shoeby een waar familiebedrijf waarbij zoon Mitch en dochter Jill ook het bedrijf leiden. Alle reguliere collecties die we year round bij Shoeby lanceren, worden door onze ontwerpers, stylisten en inkopers ontworpen en samengesteld voor onze klanten en zijn afgestemd op de laatste trends in fashion. Voor deze capsulecollectie kreeg Mieke de vrije hand; deze collectie is 100% ‘Mieke’. “Dit is wat ik dit najaar in mijn kast heb hangen.”

We hebben een typische ‘drukke dag’ als uitgangspunt genomen bij het maken van deze collectie. De hond uitlaten, boodschappen doen, naar de kapper, een lunch, de bakker; zo‘n dag waarop je ‘s ochtends geneigd bent snel een jeans en een trui uit de kast te grissen. Zo zonde, vind ik! Stylish de deur uitgaan hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dat bewijst deze collectie als geen ander.

Ik houd van sportief, snel, fashionable en comfortabel. Items die er niet alleen fantastisch uitzien, maar die óók lekker zitten. Elegante en tijdloze outfits met een nonchalante en stoere look. Dat vind je in deze collectie helemaal terug.

De collectie zit boordevol mooie silhouetten, natuurlijke kleuren, zachte stoffen en rijke materialen - zoals een blouse en een jack van echt leer en een co-ord set van travelkwaliteit. Het is fashion in de mix met comfort en daarmee de perfecte basis van een stijlvolle garderobe.