Sale voor dames

1 Resultaten

Sale voor dames

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Broekpasvorm
Prijs
30 - € 50
30 - € 50
80% korting
8.00 39.99

Vind jouw perfecte sale outfit bij Shoeby

Wij dames houden allemaal van shoppen, vooral tijdens de sale! Onze sale pagina is daarom goed gevuld met de leukste items voor kleine prijsjes. Hier vind je namelijk Onze jurken, Onze rokken, Onze blouses, Onze T-shirts, Onze truien en nog veel meer met flinke kortingen. Goede basics of items van voorgaande collecties die nu ook nog helemaal trendy zijn. Dat is leuk winkelen!

De beste styling tips voor de online sale

Bij Shoeby vinden wij het belangrijk om de perfect you te vinden! Wie je ook bent en wat je stijl ook is, bij Shoeby vind je altijd een item die bij je past. Wat je maat of pasvorm ook is. Shoeby heeft verschillende soorten maten, lengtes en pasvormen zodat je kan selecteren wat het beste bij jouw figuur past. Zo kan jij stralen in jouw nieuwe sale kleding. Weet je niet wat bij jou past en wil je graag hulp hebben? Dan staan onze Shoeby Onze personal stylisten voor jou klaar!

Sale met verschillende seizoenen

Het fijne aan ons sale assortiment is dat je elk item door kan dan dragen naar een nieuw seizoen. We hebben luchtige stoffen in de zomer, waarmee je deze door middel van laagjes kan doordragen naar de winter periode. Zo ben je warm gekleed, maar ook stijlvol! Het fijne in de winter zijn de dikkere kwaliteit stoffen. Wil je dit doordragen naar de zomer? Dan is het mogelijk om het te combineren met blote benen en een paar Onze sneakers. Zo ben je in een makkelijke stap klaar voor het voorjaar. Een Shoeby sale artikel kan je op elk moment dragen, voor elke gelegenheid, door middel van de juiste afstyling. Dare to be you!

Sale shopping!

Misschien had je al een tijdje een oogje op een item en is dat artikel nu in de sale. Je hoeft dan geen tweede keer na te denken toch? Hoppa gooi maar in je winkelmandje. Je moet er wel snel bij zijn want deze artikelen worden niet meer aangevuld. Op=op! Het assortiment is net zo veelzijdig als ons reguliere aanbod. Dus tijdens de sale is het een perfect moment om je garderobe aan te vullen. Zo ben je zeker van een outfit voor uiteenlopende gelegenheden.

Hulp nodig bij het dames sale shopen?

Voor welke stijl je ook gaat, alle dames sale artikelen vind je op deze pagina. Wil je ook shoppen voor de rest van de familie? We hebben ook een sale assortiment voor Onze heren en Onze kids. Soms kun je ook wel een helpende hand gebruiken in het vinden van jouw perfecte sale item. Onze Onze personal stylisten staan voor je klaar om jouw persoonlijke stijl te ontdekken. Zoek een Shoeby-winkel bij jou in de buurt. Zo helpen ze jou graag met het zoeken van een artikel, waarin jij gaat stralen. Wat wie je ook bent en waar je ook voor staat: we’re here for you!