Meisjes rokken

12 Resultaten

Meisjes rokken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Is het al rokjesdag? Rokjes zijn een musthave voor een mooie zomerdag maar kunnen ook prima met een panty en een grofgebreide trui tijdens het winterseizoen. Rokjes komen in allerlei soorten en maten. Maxi, midi, mini, noem het maar op. Ga je voor een denim rokje? Of kies je voor een rok met vrolijke ruffles?


It’s always a good day for denim

Wij zijn fan van spijkerbroeken! Dat is natuurlijk niets nieuws maar wat moeten we aan als het warm is? Een denim rok it is! Én dit item is net zo veelzijdig, stoer en tijdloos als jouw favoriete jeans. Daarom vind je in onze meidencollectie te gekke spijkerrokken met coole prints. Want wat je stijl ook is met een spijkerrok zit je altijd goed. Zo zien we items in diverse stijlen, kleuren en wassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spijkerrok met stijlvolle leopard print? Of eentje met een stoere camouflage print. Net als spijkerbroeken komen spijkerrokken ook in verschillende wassingen. Ga je voor een acid wash, een blue denim of een zwarte finishing. Combineer de spijkerrok met een flowy blouseje tot een echte girly look of kies voor een chunky knit met stoere veterboots.


Ready to ruffle!

Ruffles zijn hot! De mini en midi rok met ruffles zijn dit seizoen dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ruffles maken je look romantisch en sierlijk tegelijk. Het leuk is dat wanneer je pirouettes draait de ruffles mooi uit gaan staan. Een rok voorzien van ruffles is dus een echte eyecatcher. Combineer een ruffled rok met een sneaker voor een nonchalante, casual look. Met een paar zwarte veterboots geef je je outfit een stoere touch. Als het nog net even wat te koud is voor een rok dan combineer je hem gewoon met een dikke trui en laarsjes.