Heren polo's

14 Resultaten

Heren polo's

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Shop stijlvolle heren polo’s bij Shoeby

Een polo is een statement item voor iedere man. Of je nou kiest voor een casual of een on-trend look. Dit item is makkelijk te combineren voor iedere gewenste look. Een heren polo is een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in de kledingkast van elke man. Bij Shoeby hebben we een uitgebreide collectie aan heren polo's, verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Benieuwd op welke manieren je een polo kunt dragen?

Verschillende soorten heren polo's

Bij Shoeby hebben we verschillende soorten heren polo's in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld polo's met lange mouwen en korte mouwen, maar ook polo's met verschillende kraagjes. Elke soort polo heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden, dus het is belangrijk om te kijken welk type polo het beste bij jou past. Een polo met korte mouwen is perfect voor de warmere dagen. Onze collectie korte mouwen polo's bestaat uit verschillende stijlen en kleuren, van effen polo's tot polo's met strepen of prints. Een korte mouwen polo is perfect te combineren met een jeansjeans of pantalon voor een casual look. Een polo met lange mouwen is perfect voor de koudere dagen. Onze collectie lange mouwen polo's bestaat uit verschillende stijlen en kleuren, van effen polo's tot polo's met prints of details. Een lange mouwen polo is perfect te combineren met een nette broek voor een formele look of met een jeans voor een casual look.

Let’s go polo!

De polo was ooit voorbehouden aan tennisspelers en is uitgevonden door René Lacoste. Hij ontwierp een bovenstuk met een kraagje en korte mouwen voor zichzelf omdat hij het gebruikelijke shirt met lange mouwen te warm vond. Nu is dit item het favoriete zomer item voor veel mannen! Met een lichte broek of een short creëer je heel eenvoudig een preppy look. Voor een wat stoerdere look combineer je de polo op een destroyed jeans of een denim short. Bij Shoeby vind je een uitgebreide collectie aan heren polo's in verschillende stijlen, kleuren en maten. Of je nu op zoek bent naar een casual polo voor een ontspannen dagje uit of een nette polo voor een formele gelegenheid, bij Shoeby vind je het allemaal. Bovendien hebben we bij Shoeby regelmatig leuke acties en aanbiedingen, dus houd onze website goed in de gaten. Shop nu jouw favoriete heren polo bij Shoeby en creëer de perfecte outfitoutfit voor elke gelegenheid.

Color up your wardrobe

De simpele crispy effen-variant is lekker sportief en casual. Maar wil je echt on-trend zijn dan kies je voor een polo met een hippe print. Wat dacht je van een vrolijk botanisch printje of de all-time favourite stripes. De meeste polo’s zijn gemaakt van een pique stof. Deze stof met honinggraatstructuur is comfortabel en heeft een stevige kwaliteit. In de zomer vind je bij ons ook polo’s met een fijne weving waardoor de stof bijna T-shirt achtig aanvoelt.

Hulp nodig met het stylen van een heren polo?

Wat je stijl ook is en waar je ook voor staat, bij deze pagina vind je alle heren polo’s. Soms kun je wel hulp gebruiken in de zoektocht naar jouw nieuwe outfit. Onze personal stylisten staan in de dichtstbijzijnde Shoeby-store voor je klaar. Handig als je een sportieve outfit voor alledaags zoekt of een zakelijke outfit voor kantoor. Ze helpen jou bij je zoektocht naar jouw persoonlijke stijl. We’re here for you!