Heren shorts

15 Resultaten

Heren shorts

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
30 - € 50
30 - € 50

Een short is voor de mannen een onmisbaar zomeritem. Daarom hebben we bij Shoeby oneindig veel varianten. Ga je voor een preppy look kies dan voor een chino in combinatie met een polo. Hou je meer van casual kies dan voor een fijne jogger met een statement T-shirt. Een denim short is altijd goed! In combinatie met een korte mouwenoverhemd creëer je binnen no-time een casual smart look.


You’re favourite

Om het voor jou makkelijk te maken hebben we de verschillende modellen allemaal een naam gegeven. You’re welcome! Zo is de Lewis onze denim short in een straight model, de Nelis een chino model en de Nuri short is gemaakt van joggingstof. Een chino short is gemaakt van 100% katoen en heeft op de voorkant twee steekzakken en aan de achterkant twee paspelzakken. De short is zowel geschikt voor vrije tijd als voor meer geklede gelegenheden. Vervang je slippers dan ook voor een paar sneakers of een wat nettere veterschoen. De Nuri short is een comfortabel en on-trend zomeritem. Combineer de Nuri short met een T-shirt of een overhemd met korte mouwen voor een sporty look.


Denim short

Met een denim short ben je altijd on-trend. Draag je denim short naar een festival of tijdens een chill sessie in het park. De jeans short is verkrijgbaar in lichtblauw, donkerblauw en grijs. Kies voor een lichtgekleurde denim short en combineer deze met een T-shirt met print en een paar stoere sneakers voor een urban look. Let op dat de broek wel altijd boven de knie moet vallen. Draag de short een paar centimeter boven de knie of nog iets hoger voor een preppy look. Style de short verder af met een slipper, een bootschoen of een stoere sneaker.


Weet je niet zo goed welk model bij jou past? Kom dan naar jouw favoriete Shoeby-winkel. Onze personal shoppers helpen je graag bij het vinden van het juiste model.