Dames panty's

4 Resultaten

Dames panty's

Maak je outfit compleet met een dames panty van Shoeby

Sokken en panty’s mogen in geen enkele fashionista haar garderobe ontbreken. Met een panty voor dames geef je je look niet alleen een stijlvolle upgrade, maar het is ook nog eens een praktische accessoire. Net zoals de dagelijkse sok! Een panty is vaak gemaakt van het stofje nylon en beschermt de benen tijdens het dragen van een jurk of rok.

Ga je voor een panty of maillot?

Een panty draag je prima onder een rok of jurk zodra het najaar is aangebroken of tijdens een avondje uit. Een maillot daarentegen is perfect tijdens het koude winterseizoen en houdt je heerlijk warm. In de online shop vind je diverse exemplaren van onze Shoeby panty’s. De black panty is een tijdloos favoriet die matcht met elke look. Zo hebben we panty’s met verschillende deniers, zodat je kan kiezen voor de perfecte dikte. De Shoeby panty niet alleen perfect als alledaagse look maar ook voor een avondje uit.

Trendy panty’s voor het najaar

Naast de tijdloze varianten van de panty en de sok vind je ook trend exemplaren in onze online shop. Zo kan je voor een feestelijke touch gaan met een lurex of glitter panty. Draag een feestelijke panty onder een jurk of rok om net dat extra beetje edge toe te voegen aan je look. Style de outfit af met sieraden en een paar stoere laarzen of een paar chique hakken en je komt gegarandeerd stijlvol voor de dag. Net zoals de panty vind je ook de glitter sok elk seizoen terug. Deze kan ook niet in je garderobe ontbreken. Deze kunnen leuk boven je sneaker of laars uitkomen voor een on-trend look.

Hulp nodig met het stylen van een Shoeby dames panty?

Shoeby heeft verschillende soorten panty’s die elk seizoen mee wisselt van trends. Dankzij de diverse stijlen dameskleding is er genoeg keuze om de perfecte outfit bij jou nieuwe favorieten panty te vinden. Of je nu casual de dag door wil komen of chique gekleed gaat voor een avondje uit. Voor elke gelegenheid heeft Shoeby de perfecte outfit. Hulp nodig bij het vinden van een nieuwe panty? Onze qualified personal stylisten staan voor jou klaar in de dichtstbijzijnde Shoeby store. Ze helpen jou met het samenstellen van een perfecte Shoeby look. Together we find the perfect you!