• Gratis verzending en retour via de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3807 klanten
Home

Stoere rocky girls opgelet, want met de nieuwe Girl Squad mini-me collection in samenwerking met Nicolette van Dam, vorm je samen met je moeder, zusje(s) en/of je bestie(s) een echte girlband.

Een girlband herken je aan de outfits die meestal perfect op elkaar zijn afgestemd. Vanuit dit idee zijn Nicolette en de stylisten van Shoeby gaan tekenen en van daaruit is deze te gekke Girl Squad mini-me collection tot stand gekomen. Dus: verzamel alle instrumenten, regel een toffe locatie en roep mensen op om te komen kijken. Girls rock!

De stoere kleuren army groen en zwart worden zacht door de combinatie met roze en goud. Het is een mix van frisse felgekleurde florals op stoere army groene basics. Het rocky randje zit hem in de studs, slangenprints en gewassen kwaliteiten. De kids maten gaan van 98/104 tot en met 158/164. De dames maten zijn verkrijgbaar in maat XS tot en met XL.

De collectie bevat key items die je goed kunt mixen & matchen en toffe twinning items voor moeder en dochter. En natuurlijk moet bij een rock concert de kleding gewoon stoer zijn. Je moet er lekker in kunnen bewegen en je mag van het podium af knallen!