Nicolette van Dam mini-me collectie

10 Results
20 50
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Pasvorm
Producttype
Mouwvorm
Broekpasvorm
20-50
Prijs
20 50

Skip de herfstdip! In de spiksplinternieuwe Fall mini-me collectie van Shoeby en Nicolette van Dam (hun 12e alweer!) stralen jij en je Mini-Me onverminderd door. Gigaklaar voor het najaar! De eerste schoolweken zitten er alweer op. Dat betekent dat de herfst nu écht begonnen is. In een knallende én matchende outfit uit de nieuwe mini-me collectie van Shoeby en Nicolette ga jij stralend de herfst door.

 

Sporty Meets Girly

Van badass bomber (met faux lakleren mouwen!) en sportieve sweater, tot zijdezachte flared pantalon en statement jurk: de twaalfde collectie van Shoeby en Nicolette combineert all things sporty, en girly. Nicolette: “Ik ben helemaal weg van de grafische print. Samen met het zwart en de shiny details goed voor een stoere rock city vibe. Het poederroze fleurt de boel op en zorgt voor een vrouwelijke en girly touch. Een combi waar iedere grauwe herfstdag van opknapt!”

 

Matchmaker

Zin in een rokje of ga je vandaag voor broek met sweater? Werkelijk álles kan, want de items zijn onderling perfect te combineren. “Wij mixen en matchen er thuis op los. Deze collectie is echt fantastisch om te twinnen met je dochter! De print zorgt voor een stoere twist en de kralen badges met ‘X Nicolette’ geven letterlijk kleur aan je outfit.” Knappe, sportieve items voor jou en je mini-me, kortom!

 

Feestelijke Lancering

De Shoeby x Nicolette Fall mini-me collection wordt Medio oktober feestelijk gelanceerd via een livestream op het kanaal van Nicolette en is vanaf dan te koop in alle Shoeby stores en online. De items zijn verkrijgbaar in maat 98/104 tot en met 158/164 voor meiden en maat XS tot XXL voor dames (XXL alleen online). Bij aankoop van twee items uit de Shoeby x Nicolette mini-me collection ontvang je een setje plaktattoos in stijl van de collectie!