• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.4/10 beoordeling van 1752 klanten

#alleaandacht voor

mini me by Nicolette van Dam

by Nicolette van Dam

Christmas is coming! Speciaal voor de feestdagen lanceren Shoeby en Nicolette van Dam een exclusieve Mini & Me collectie voor fashionmommy's en hun meisjes. Een waanzinnige party collectie bomvol feestelijke items en shiny details om december samen stylish te vieren!

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Eerder dit jaar was de Back to School-collectie van Shoeby en Nicolette al een daverend succes. De samenwerking bleek een match made in heaven. "Nicolette heeft een unieke stijl en een neus voor wat kids leuk vinden", aldus Shoeby oprichtster Mieke van Deursen. "We waren al snel super enthousiast om samen een collectie te ontwerpen voor de feestdagen, hét moment om uit te pakken met je outfit. Hoe leuk is het om als moeder en dochter(s) in dezelfde outfit aan het kerstdiner te kunnen verschijnen?"

"Vrouwelijk een beetje sexy, maar wel classy!"

"Voor de kusjes heeft mijn eigen mond model gestaan."

Cool en classy

De exclusieve party collectie van Nicolette van Dam is speciaal ontworpen voor mommy's en hun mini-me's. Nicolette: "We hebben bij mij thuis de favorieten uit de kledingkast van mijn meisjes erbij gepakt en zijn van daaruit gaan brainstormen voor de meisjescollectie. Voor de dames vond ik het belangrijk dat ik de items zelf óók zou willen dragen tijdens de feestdagen. Vrouwelijk en een beetje sexy, maar wel classy! Ik heb tijdens het hele proces kritisch meegekeken en uiteindelijk zelf alles doorgepast. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had."

Gouden kusjes

Met veel goud en zwart is de collectie lekker girly en vrouwelijk met een stoere twist. Nicolette: "Voor de kusjes heeft mijn eigen mond model gestaan." En daarnaast, comfort is key; het moet wel lekker zitten. "Alle items zijn onderling te mixen & matchen en ook ná kerst nog op allerlei manieren te stylen. Een schoudertas - groot voor de dames, klein voor de meisjes - maakt de collectie compleet. "Die gaan mijn dochters ook he-le-maal fantastisch vinden."

"Voor de kusjes heeft mijn eigen mond model gestaan."

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Deel je look met #shoebyxnicolette en wie weet zie jij jezelf terug op onze Instagram @shoebyfashion.