Nicolette van dam x Shoeby Nicolette van dam x Shoeby Nicolette van dam x Shoeby Nicolette van dam x Shoeby

Feest! Dit seizoen lanceren we een knallende samenwerking: Namelijk een kleurrijke meisjescollectie met Nicolette van Dam! Een match made in heaven.

 • Jill

  Normale prijs: €34,95

  Special Price €27,96

 • Jill

  Normale prijs: €39,95

  Special Price €31,96

 • Jill

  Normale prijs: €34,95

  Special Price €27,96

 • Jill

  Normale prijs: €29,95

  Special Price €23,96

De samenwerking komt niet uit de lucht gevallen: Nicolette wordt namelijk dagelijks overladen met leuke reacties op de outfits van haar twee dochters (6 en 4). Daarnaast heeft ze een unieke stijl én een neus voor wat kinderen leuk vinden. Nicolette was dan ook direct enthousiast over de samenwerking. “Het is een feestje om onze meisjes aan te kleden. Dat ik nu zelf heb meegewerkt aan een meisjescollectie die in de winkels hangt, vind ik waanzinnig leuk.”

Mix all styles

Nicolette van dam x Shoeby

Nicolette: ‘Het maakt niet uit hoe jong je bent, als meisje wil je kunnen stralen in een mooie outfit!’

Deze coole Back to school collectie is speciaal ontworpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar en is geïnspireerd op alles waar jonge meiden gek op zijn: van verschillende prints en symbolen tot zachtroze, zwart en army. De collectie is voorzien van prachtige details, in de vorm van printjes, pailletjes en sterretjes. Daarnaast staat comfort voorop. “Zo is een knoopje in de nek met lang haar niet prettig, moeten kinderen zich goed kunnen bewegen en mogen de materialen zeker niet kriebelen.” Shop de meisjescollectie nu online of in jouw favoriete Shoeby-winkel! Waar wacht je nog op?

De kleding is niet alleen voor meisjes-meisjes, maar ook voor stoere chicks met een eigen stijl dankzij de sportieve invloeden. De items zijn op verschillende manieren te combineren, create your own style! “De sportieve, maar girly twist in de collectie heeft goed uitgepakt: sommige items zou ik zelf ook wel willen hebben! Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.”

Gratis sqeezy bij aankoop van twee items uit de Nicolette collectie

Nicolette van dam x Shoeby

Mix all styles