• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3947 klanten
Nicolette collectie

Shoeby x Nicolette meisjescollectie

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Meisjes

Let’s have some fun, play around and enjoy the sun! De lancering van de 10e collectie van Shoeby X Nicolette van Dam staat voor de deur en wij zijn razend enthousiast! Met deze mini and me lente collectie ben jij, samen met je moeder, vriendin óf zus(je) namelijk helamaal klaar voor het zonnige lente- en zomerweer!


Rocky en girly in de mix!

Ruffles, lace and statement items, de gloednieuwe collectie van Shoeby ontworpen in samenwerking met Nicolette bevat alle elementen waar een meisjes- én dameshart sneller van gaat kloppen! De collectie mixt rocky en girly elementen en is daarom uiterst geschikt voor dagen en vakanties vol met fun en zonneschijn!


Twinnen in zomerse looks

Twinnen in een prachtige nieuwe look, samen met jouw beste vriendin, zus(je), moeder óf dochter, wie wil dit nu niet? Ook bij deze collectie is het weer mogelijk. En wij worden daar ontzettend happy van, want hoe leuk is het om samen de lente- en zomertrends van 2021 te rocken in knappe, zomerse items?!


Toffe plaktattoos cadeau

Kijk je op 21 april gezellig mee naar de lancering van onze nieuwe lentecollectie in samenwerking met Nicolette van Dam? Dit willen namelijk graag samen met joú vieren, middels een livestream via het Instagramkanaal van Nicolette. De items zullen vanaf deze dag ook verkrijgbaar zijn in onze Shoeby stores én online. Daarnaast ontvang je ook nog eens een cool setje plaktattoos bij aankoop van (minimaal) twee items uit deze collectie, hoe tof is dat! Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?