Mini-jurken

17 Resultaten

Mini-jurken

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
10 - € 100
10 - € 100

De mooiste mini jurk voor dames shop je bij Shoeby

Een warme zomerdag of een feestelijke cocktail party vraagt om een on-trend mini jurk. Deze korte jurk valt doorgaans halverwege het bovenbeen tot boven de knie. Menig modeliefhebber heeft er een paar in haar kast hangen: van een classy zwarte mini jurk tot een zomers exemplaar. Onze collectie korte jurken is altijd on-trend voor iedere gelegenheid. Bij Shoeby vind je de mini jurk voor dames die bij je past, inclusief fijne stylingtips.

Korte jurken voor iedere gelegenheid

Ons aanbod mini jurken is enorm divers. De een zoekt een jurk met lange mouwen, de ander een mouwloze variant. En of je nu op zoek bent naar een aansluitend model, een losvallend exemplaar of een getailleerde mini jurk: er is voor ieder wat wils. Met de juiste mini jurk arriveer je bij iedere gelegenheid in stijl. Heb je een chique diner of een cocktailparty met vriendinnen? Dan wordt je vast blij van ons aanbod korte avondjurken! Hartje zomer ga je waarschijnlijk voor een luchtige, zwierige mini jurk. En ook wanneer je op zoek bent naar een casual exemplaar is de kans dat je bij Shoeby slaagt groot. We lichten graag enkele looks voor je uit!

Hoe style je stoere mini jurken?

Er zijn tal van casual mini jurken waarmee je moeiteloos een stoere look creëert. Een van onze favorieten is de korte denim jurk. Combineer ‘m met een paar rocky boots en je bent good to go. Maar, ook je romantische zomerjurkjes geef je in een handomdraai een edgy twist, bijvoorbeeld door ze onder een leer bikerjack of een oversized bomberjas te dragen. Sportieve sneakers passen er perfect bij!

Hoe style je een elegante mini jurk?

Ook in een mini jurk kun je - met de juiste styling - chique voor de dag komen. Kies voor een exemplaar met hoge hals en lange mouwen, zodat alle aandacht naar je lange benen gaat. Style je look af met een paar mooie pumps, grote oorbellen en een statement tas. Reken maar dat je zelfverzekerd de deur uitgaat in deze sophisticated look.

Hoe style je zomerse mini dresses?

Zeg je zomer, dan zeg je mini jurken! ‘s Zomers is de mini jurk voor dames perfect te dragen naar een festival, dagje strand of voor op het terras met vriendinnen. Ga voor een witte jurk of een variant met een kleurrijke print voor ultieme summer vibes. Maak je look af met leuke slippertjes.

Spice things up met een mini jurk in kleur of print

Zwarte en witte mini jurken zijn bij velen favoriet. En logisch, want je combineert dit veelzijdige item met nagenoeg alles uit je kledingkast! Maar, als je het ons vraagt mag een mini jurk in kleur absoluut niet in je garderobe ontbreken. Spice things up met roze, groene, blauwe of paarse variant. Ieder seizoen shop je mini jurken in de trendkleuren van het moment. Waar we bij Shoeby ook gek op zijn: printjes! Laat je verrassen door korte jurken in onze zelfontworpen signature prints zoals animal-, floral- of grafische prints.

Korte avondjurken: creëer een statement look

Met korte avondjurken steel je ongetwijfeld de show in het uitgaansleven. Maar, je statement look is natuurlijk niet compleet zonder accessoires, goede schoenen en een mooie handtas. Deze finishing touch bepaalt je look. Draag je een extravagante mini jurk, kies dan voor basic accessoires en classy heels zodat alle aandacht naar de jurk gaat. Maar heb je een minimalistische korte jurk aan, dan kun je juist experimenteren met een opvallende tas in knalkleur of sieraden met schitterende strass.

Onmisbaar in je garderobe: zwarte mini jurk

Als er één kledingstuk niet mag ontbreken in je garderobe is het de zwarte mini jurk, beter bekend als de ‘little black dress’. En zo denkt styliste Fred van Leer er ook over: als het aan hem ligt heb je er nooit genoeg van in je kast hangen. Deze veelzijdige essential zie je dan ook in iedere Shoeby X Fred van Leer collectie terugkomen. Combineer je zwarte jurk voor een ultieme party look samen met een paar high heels, gouden sieraden en een statement handtas.

Hulp of advies nog bij het stylen of vinden van een mini jurk voor dames?

Wat je stijl ook is en voor welke gelegenheid je een mini jurk zoekt, in onze veelzijdige collectie vind je altijd een exemplaar dat bij je past. In onze Shoeby-stores staan de personal stylisten voor je klaar met advies wanneer je behoefte hebt aan een helpende hand bij het ontdekken van je persoonlijke stijl. Zij helpen je de juiste keuzes te maken en vinden een outfit waarin jij je goed voelt. Loop gerust eens binnen bij een winkel in jouw buurt. Together we find the perfect you!