Dames overige accessoires

20 Resultaten

Dames overige accessoires

Filters
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
5 - € 100
5 - € 100

Accessoires zijn de perfecte finishing touch voor jouw outfit! Want met de juiste accessoires verander je jouw outfit binnen no-time van een alledaagse outfit naar een party look.


Kers op de taart

Tassen, kraagjes, bandana’s, petten en ga zo maar door. Er zijn oneindig veel accessoires die jouw outfit net even die finishing touch geven. Een jurkje voor een zakelijke afspraak style je af met een panty en een mooie tas. Een sjaal met een printje is leuk om een basic outfit mee op te fleuren. Zo wordt jouw accessoire al snel een eyecatcher. Het zit hem in de details! Die kleine dingen kunnen je outfit net even een andere look geven. Denk aan welke kleding je in de kast hebt hangen en kies hier de passende accessoire bij of koop ze direct bij je nieuwe Shoeby aanwinst.


It’s a present

Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder, zus, collega of vriendin? Met een mooie accessoire zit je eigenlijk altijd goed. Ze zijn subtiel, origineel en persoonlijk. Bestel je cadeautje online via onze webshop of ga op zoek in één van onze winkels we pakken het cadeau dan meteen voor je in.