• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1611 klanten
Klantenservice van Shoeby - alle aandacht voor jou

Ruilen & retourneren

Bij Shoeby geldt: niet goed, geld terug. Na ontvangst heb je 14 dagen om van de koop af te zien. Je kunt er voor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen naar een van de Shoeby winkels.

De enige voorwaarde die wij stellen aan de kleding is dat alle artikelen ongebruikt en in originele staat zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Mocht je het product beschadigen, dan kan het zijn dat we hiervoor kosten in rekening brengen. Vergeet niet de retourbon, die je bij je bestelling hebt gekregen, in te vullen en bij jouw retourzending mee te geven/sturen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van je retourzending. Retourneren kan gratis via de Shoebywinkels.

Voor onze verzorgingsproducten geldt dat ze alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd kunnen worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.

Zowel bij retour via de post als via een Shoeby winkel storten we zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief kosten voor levering terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Bij het retourneren van een bestelling die geplaatst is in een Shoeby winkel via de iPad of de zuil krijg je bij retour in de winkel direct je geld contant terug.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat je terugkrijgt.

Retour via de post

Als je ervoor kiest om je bestelling terug te sturen via de post kun je dit doen via de retoursticker. Vul de retourbon zo volledig mogelijk in. Verpak de kleding samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor. Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt na ontvangst, het betaalde bedrag inclusief de kosten voor levering, zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Van dit bedrag zullen wij € 3.95, - voor de retourzending inhouden (ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het Europese modelformulier voor herroeping.

Retour naar een Shoeby store

Bestellingen via Shoeby.nl

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Shoeby stores in Nederland brengen. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee en alles wordt voor je geregeld. Het kan ongeveer 10 werkdagen duren voordat wij je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Onze winkels worden 2x per week bevoorraad en nemen je retourzending mee met een van onze interne vrachtroutes. Je retourzending wordt bij aankomst zo snel mogelijk verwerkt.

Let op: Er worden géén kosten in de winkel terugbetaald, de terugbetaling ontvang je op je bankrekening.

Bestellingen in de Shoeby winkel via de iPad of Zuil

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Shoeby stores in Nederland brengen. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee en alles wordt voor je geregeld. Je krijgt meteen het retourbedrag terug zodat je wellicht meteen een nieuwe aankoop kunt doen.

Met inmiddels ruim 200 winkels in Nederland is er altijd een Shoeby winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor de adressen.

Ruilingen

Wij storten het bedrag van het artikel terug en je kunt een nieuwe aankoop online of in de winkel doen.