• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1611 klanten
Klantenservice van Shoeby - alle aandacht voor jou

Bezorgen

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling geleverd kunt krijgen:

  • Op jouw thuisadres.
  • Op een ander adres wat je bij het afrekenen opgeeft.
  • Bij een Shoeby winkel naar keuze.

levering op thuisadres

Als je graag wil dat er bezorgd wordt op jouw thuisadres dan komt PostNL de bestelling afleveren. PostNL levert op alle dagen met uitzondering van zondag en maandag.

levertijd

Wij streven er naar je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen af te leveren op het door jou opgegeven afleveradres. Indien je order uit meerdere artikelen bestaat, kan het voorkomen dat je bestelling uit meerdere pakketten bestaat. Mogelijk worden deze pakketten op verschillende tijdstippen geleverd. Wacht je al langer dan 6 werkdagen? En je hebt nog niks gehoord van ons. Neem dan contact op met onze klantenservice. Als je de bestelling komt afhalen bij een van de Shoeby winkels dan duurt dat ongeveer 6 werkdagen. In alle gevallen ontvang je een e-mail zodra wij jouw bestelling verwerkt hebben. Je weet dan precies wanneer je jouw nieuwe outfit thuis hebt.

verzendkosten

Voor het verzenden van pakketten rekenen wij:

  • € 0,00 verzendkosten (Gratis) voor afhalen in één van de Shoeby winkels bij jou in de buurt.
  • € 4,95 verzendkosten voor bestellingen die je thuis laat bezorgen.

niet thuis?

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een "niet-thuis-code". Met deze code kun je zelf kiezen waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen. Je kunt jouw keus tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven. En anders probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer.

Lukt het de tweede keer ook niet om jouw pakket te bezorgen? Dan bewaard PostNL het voor jouw op een PostNL locatie bij jouw in de buurt. Je hebt twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna stuurt PostNL het automatisch terug naar Shoeby. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt, anders mag PostNL het pakket niet aan je meegeven.

levering bij een Shoeby winkel

Met meer dan 250 vestigingen in Nederland is er bijna altijd een Shoeby bij jou in de buurt. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid om daar je pakket gratis af te halen. Heel simpel, je bestelt en betaalt via het internet, je print jouw orderbevestiging uit en haalt hiermee het pakket af in de opgegeven winkel. Als je wil kun je het artikel meteen in de winkel passen en helpt een van onze deskundige verko(o)p(st)ers je met het helemaal af maken van de outfit!

Als je de artikelen naar een Shoeby vestiging laat sturen dan betaal je geen verzendkosten. Levering naar een Shoeby vestiging neemt in de regel 6 werkdagen in beslag. Onze winkels worden 2x per week bevoorraad en je bestelling gaat dan mee met een van onze interne vrachtroutes. Indien je order uit meerdere artikelen bestaat, kan het voorkomen dat je bestelling uit meerdere pakketten bestaat.

een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of bestelling kan om diverse redenen worden geannuleerd. Uiteraard hoef je voor een geannuleerd artikel niet te betalen. Wanneer je vooruit hebt betaald storten wij het bedrag zo snel mogelijk terug op je rekening of creditcard. Hierover wordt je altijd per e-mail over op de hoogte gesteld. Wij kunnen de artikelen helaas niet naleveren.