Nieuw binnen meisjes

319 Resultaten

Nieuw binnen meisjes

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
More sustainable
Prijs
1 - € 100
1 - € 100

Shop meisjes kleding en accessoires bij Shoeby

De zoektocht naar nieuwe kinderkleding is ieder seizoen zowel een feestje als een noodzaak. Je zoon of dochter is namelijk binnen no time uit zijn of haar kleren gegroeid. En welke moeder vindt het nu niet leuk als haar kind trendy voor de dag komt? In de online shop van Shoeby vind je dan ook de leukste kleding voor jongens en meisjes. Altijd betaalbaar! Een voordeel, want die groeispurten maken kindermode niet altijd goedkoop. Bij Shoeby hebben we een ruim aanbod aan meisjeskleding voor een betaalbare prijs.

Kinderkleding om in te spelen

Voor de meeste kinderen staat spelen met stip op nummer één. De ene keer heeft gamen achter de computer de voorkeur en de andere keer real life buiten spelen. Daarom heeft jongenskleding en meisjeskleding vaak veel te verduren. Daarnaast moeten de items ook stijlvol en tegelijkertijd vol comfort zijn. Onze collecties hebben het allemaal en zijn dan ook van goede kwaliteit. Zwierige jurkjes, stoere vegan leren shorts, grafische sweaters en wide leg jeans zijn key pieces van dit moment.

Eigen stijlkeuzes

Terwijl de kleintjes nog regelmatig kinderlijk onschuldig gekleed gaan, maken tieners steeds vaker hun eigen stijlkeuzes. Hoe leuk is het om samen met hen op zoek te gaan naar nieuwe favorieten in onze webshop. De meisjeskleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met 176. Zo kunnen ze vanaf een jongen leeftijd al stijlvol kleden en opzoek gaan naar een eigen persoonlijke stijl. Hulp nodig hierbij? Dan staan onze personal stylisten voor jou klaar.

Mix erop los

Het fijne aan de nieuwe collectie meisjes kleding is dat je alles met elkaar kunt combineren. Mix & match erop los. Zo zijn de artikelen op elkaar afgestemd, maar kan je het ook makkelijk los van elkaar combineren. Met een aantal items kan je oneindig verschillende soorten outfits combineren. De Shoeby collectie zit vol on-trend items, waarbij je het hele seizoen kan genieten van een stijlvolle outfit. Onze designers zorgen ervoor dat de tofste prints, stoffen en modellen gecreëerd worden, zodat jouw kleine altijd de show steelt. Een echte klassieker blijft de dierenprint trend in onze collectie. Deze print blijft bij T-shirts, rokjes, jurkjes, blousjes en broeken terug komen. Naast de panterprint zijn ruffles ook helemaal trending. Deze ruffles zijn vaak op rokjes en blouses terug te vinden en geven een artikel de perfecte finishing touch!

Collectie vol met eyecatchers

Wat voor type je dochter ook is, bij Shoeby vind ze altijd een look die bij haar past. Wat haar persoonlijke stijl ook is. De Shoeby meisjes collectie heeft grote grafische print, getekende artworks van onze designers, studs, pailletten, lurexdraden en kraaltjes. Deze speciale details zorgen ervoor dat de Shoeby collectie extra opvalt en een unieke twist aan je outfit geeft. Zo kan je deze eyecatchers vinden op truien, sweaters, blouses, T-shirts, tops, jurkjes en jacks.

Hulp nodig met het vinden van meisjeskleding en accessoires?

Vind je perfecte outfit bij Shoeby met bijpassende accessoires voor een stijlvolle look. Hulp nodig bij het ontdekken van de nieuwe collectie? Onze personal stylisten staan voor jou klaar in de dichtstbijzijnde Shoeby-store. Ze helpen jou met het samenstellen van de perfecte look met jouw favoriete Shoeby artikelen. Together we find the perfect you!