• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1636 klanten

Trends

Glitter

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Glitter

Het is weer die tijd van het jaar. Alles staat in het teken van feest en glitter! Party is dan ook het woord dat de maand december het best omschrijft! In deze feestelijke periode staat namelijk alles wat met glitter en glamour te maken heeft centraal. En een echte must tijdens dé partymaand van het jaar is toch wel een party-proof outfit! De meiden zijn bij Shoeby aan het juiste adres om een fashionable look te scoren. Één ding is zeker: met de items van Shoeby verschijnen de meiden deze maand feestelijk en on-trend op het kerstdiner op school!


Sparkle sparkle

Glitters is een van de trends voor het feestseizoen. Dit is dan ook een absolute musthave voor iedere kleine fashionista! Glitters mogen terugkomen in haar outfit, op haar sieraden maar ook op iedere tas. A little glitter never hurt nobody, right? Bij shoeby is jouw dochter dan ook gegarandeerd aan het juiste adres. Of ze nu een leuke jurk zoekt, een mooie broek of gave schoenen. Bij shoeby vind je veel artikelen die zijn overgoten met fancy glitters. Wil je niet dat je dochter helemaal over de top aanschuift bij het kerstdiner? Dan zijn er ook genoeg basic items te vinden bij shoeby die net zo fashionable zijn.


Echte eyecatchers

Glitters, ze vangen meteen je aandacht. Je dochter is dan ook binnen no time de ster van het feestje. Gaat je dochter voor het heuze glitterpak of wordt het toch een mooie little black dress die je combineerd met een glitterriem. In de collecties van ons eigen merk Jill en het ware kindermerk Tumble ’n Dry zit altijd een geschikt item. Kom snel shoppen op shoeby.nl of neem je dochter mee naar een van onze winkels.