Meisjes shorts

21 Resultaten

Meisjes shorts

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Kom maar op met die zonnestralen! Want bij Shoeby hebben we de leukste shorts voor jouw kleine meid. De collectie zit bomvol zoete kleuren, vrolijke prints en effen basics. Een short is ideaal tijdens het buitenspelen en voor op vakantie want je kunt je er goed in bewegen en het zit heerlijk luchtig. Combineer de short met een cool T-shirt en een paar zomerse sandaaltjes.


Denim shorts

Buitenspelen, rennen en fietsen gaat het beste in een korte broek. Dan wil je natuurlijk wel een stevige korte broek hebben. De denim shorts van Jill zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof. Ze zijn daarom favoriet bij alle jonge fashionista’s. De shorts zijn stevig, hip en betaalbaar en kunnen dus goed tegen een stootje. Door het grote aandeel stretch dragen ze ook nog eens heerlijk. De meeste shorts hebben een verstelbare tailleband zodat de broek goed aangesloten zit en met jouw kleine meid kan meegroeien. De spijkershorts worden door onze ontwerpers telkens weer vernieuwd. De denim shorts zijn er in verschillende kleuren en wassingen. Zo is er voor ieder meisje een shortje die bij haar past.


Mix and match

De keuze is reuze bij Shoeby dus voor elke stijl is er wel een korte broek te vinden. Voor een feestje combineer je een flowy short met een blouse of een mooie top. Een stoere denim is perfect voor meiden die opzoek zijn naar een stoere streetwear look. Voor een urban look combineer je de short met een statement T-shirt en een paar chunky sneakers. Een korte broek is natuurlijk het perfecte item voor de zomer maar ook in de winter kun je hem goed doordragen met een dikke maillot en stoere boots. Naast shorts vind je op deze pagina ook tuinbroeken en jumpsuits. Instant fashionable items waarmee je binnen een handomdraai een hele outfit compleet hebt.


Naast shorts vind je in de webshop alles om de look van jouw kleine meid compleet te maken. Combineer de short met een vrolijke top, een statement T-shirt of een elegante blouse. Ben je benieuwd welke short bij jouw kleine meid past kom dan langs in één van onze winkels. Onze personal shoppers helpen je graag het juiste model te vinden.