Meisjes broeken

28 Resultaten

Meisjes broeken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
5 - € 50
5 - € 50

Comfy pants are the best start of the day! Een broek is zo’n item die je automatisch als eerste uit je kast trekt in de ochtend. Hoppa topje erop en je bent klaar voor de dag. Dit seizoen is er nog meer aandacht voor de broek, want de keuze is reuze!


Stijlvol in een flared fit

De trend du moment! De broek of legging met flared pijp kun je met alles combineren en is een absolute musthave! Bij Shoeby hebben we ze dan ook in verschillende soorten stoffen en prints. Ga jij voor een stijlvolle zwarte flair of vind je een flared met een printje toch wat leuker! Wat dacht je van een flair rib legging met leopard print of een flared jumpsuit met tribal print. Wist je dat een flared model je benen optisch langer maakt? Dat willen we toch allemaal! Een flared broek is met alles te combineren van statement T-shirt tot comfy sweater. Draag er een chunky sneaker onder of juist een stoere veterboot en je bent ready to go! Ook de culotte verzwijnt voorlopig niet uit het modebeeld! Deze broek met korte, wijde pijpen is perfect voor een zonnige dag. De broek draagt een beetje als een rok, alleen kun je hier gewoon lekker in bewegen zonder bang te zijn dat hij omhoog waait.


Sporty jogger of stoere cargo

De jogger blijft topfavoriet! Niet zo gek want dit item draagt super comfortabel en is ook nog eens fashionable. De jogger is de iets nettere variant van de joggingbroek. Dit zie je aan de doorgestikte plooien, de bandplooi en de tapstoelopende broekspijpen. Of je nu in de mood bent voor chill, rocky of sporty; met de jogger kun je alle kanten op. Draag de jogger bijvoorbeeld met een statement T-shirt voor een sporty look of combineer de broek met een blouse voor een edgy touch. Verder maakt ook de cargo broek zijn intrede. De cargo broek heeft een stoer imago en wordt gekenmerkt door de grote opgestikte zakken aan de zijkant. De meest voorkomende kleur is leggergroen maar je ziet dit item nu ook in andere kleuren voorbij komen. Lekker comfortabel en praktisch maar ook hartstikke on-trend.