Meisjes accessoires

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
1 - € 20
1 - € 20

De accessoires van Shoeby voegen heel gemakkelijk wat humor toe aan de outfit van je dochter. Dit seizoen kiest ze bijvoorbeeld voor hippe patches voor op haar T-shirt, een cactus als sleutelhanger of een coole katten haarband. Maar in de online shop vind je nog veel meer: stoere mutsen, haaraccessoires voor meisjes, tassen, fleurige choker kettingen en sjaals. Alles voor die glimlach van je dochter!


Sieraden geven nog meer pit!

De mode accessoires sluiten het hele jaar door naadloos aan op de collectie voor meisjes. Kniekousen voor het ultieme back to school gevoel, een warme sjaal die past bij haar nieuwe winterjas en een riem om elke outfit mee af te stijlen. En onze sieraden voor kleine en grote meiden? Die geven iedere set gewoon nóg meer pit! Kids houden tenslotte van unieke, speelse kleding en elke hippe outfit kan er elke dag weer anders uitzien door de accessoires aan te passen.


Upgrade haar look met echte musthaves

Dit maakt dat de kinderaccessoires misschien wel belangrijker zijn dan een compleet nieuwe outfit. Je geeft haar jurkje, spijkerbroek, rokje of sweater van vorig jaar namelijk heel makkelijk een upgrade met deze items. Kom snel naar shoeby.nl en vind de leukste accessoires voor meiden.