Jongens kleding

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
More sustainable
Prijs
10 - € 50
10 - € 50
2 jeans voor 59
34.99
2 t-shirts voor 25
14.99
2 t-shirts voor 25
14.99
2 jeans voor 59
34.99
2 jeans voor 59
34.99
2 t-shirts voor 25
14.99
2 t-shirts voor 25
14.99

Shop jongenskleding bij Shoeby

Shoeby jongenskleding is het merk voor de nieuwsgierige en onderzoekende jongens. De stoere Shoeby boy houdt van sporten, met vriendjes buiten spelen en luistert graag naar muziek. Deze kleine avonturiers racen de wereld rond in coole T-shirts en urban overhemden voorzien van een pakkende tekstprint, een stoere fotoprint of met een casual ruitje.

Zonder zorgen spelen met Shoeby jongenskleding

De jongenskleding van Shoeby is gemaakt om in te gamen, te skaten of voor spelen op het schoolplein. Of je zoon nu graag een balletje trapt op het veld of liever in bomen klimt: alle items van de collectie zitten comfortabel en zijn gemaakt van een stevige kwaliteit. De meeste items zijn dan ook gemaakt van stevig katoen. Je zoon moet natuurlijk wel kunnen spelen als een baas. De jeans zijn favoriet en zijn bedoeld om eindeloos in te ravotten. Verder hebben de broeken een verstelbare tailleband, waardoor ze altijd goed passend zitten. De nieuwste jongenskleding van Shoeby is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met 176.

Mix and Match de Shoeby jongens collectie

De collectie van Shoeby is easy to match. Zo combineer je een statement T-shirt makkelijk op een stoere, maar toch comfortabele broek of jeans. Vest of trui erover en jouw kleine man is good to go. Een nieuwe garderobe voor de jongens shop je dus bij Shoeby. Simpelweg betaalbare en stoere outfits die lekker zitten.

Jongenskleding voor elk seizoen

Bij Shoeby kan je het hele jaar terecht. Met een warme zomerdag wil jouw kleine man luchtig gekleed zijn. Dan kan je bij Shoeby terecht voor denim shorts en artwork t-shirts. Wil je jouw favoriete tee doordragen naar het volgende seizoen? Dan is dat mogelijk door het te combineren met een lange broek en een overshirt en je bent ready to go! Begint het weer een stuk kouder te worden, dan kan je een dikker jack toevoegen of een winterjas voor als het gaat vriezen. Zo kan je kleine vent er elk seizoen stijlvol bij lopen.

Jongenskleding vol eyecatchers

De Shoeby jongens collectie staat vol met de nieuwste trends en eyecatchers. Onze designers creëren de gaafste prints en artwork, zodat elk item een unieke stijl heeft. Zo kan jouw zoon zich altijd uniek kleden. Onze designers gaan op zoek naar de nieuwste trends, waardoor de ruiten print blijft terug komen in de collectie. We krijgen er maar geen genoeg van. Zo vind je overhemden, jacks en shirts in deze print terug komen in onze collectie.

Hulp nodig bij het ontdekken van nieuwe jongenskleding?

De kleintjes gaan regelmatig onschuldig gekleed, maar de tieners kiezen vaker wat ze aan willen doen. Daarom is het leuk om samen op zoek te gaan naar jouw favorieten items in onze webshop of een dichtstbijzijnde Shoeby-store. Hulp nodig bij het vinden van jongenskleding en accessoires? Zo kunnen jongens al vroeg experimenten en op zoek gaan naar hun persoonlijke stijl. Dan staan onze personal stylisten klaar om een stijlvolle look te creëren, waarin ze makkelijk kunnen spelen. Together we find the perfect you!