Jongens broeken

9 Resultaten

Jongens broeken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Skaten, tikkertje spelen op het schoolplein en hutten bouwen in het bos. Lekker ravotten doen de jongens graag maar voor je het weet zit er weer een gat in zijn broek. Daarom is het slim om lekker veel reserve broeken in de kast te hebben liggen. Gelukkig voor jou hebben we bij Shoeby een groot aanbod in modieuze, stoere en comfortabele jongensbroeken. Onverslijtbaar zijn deze broeken natuurlijk niet (kan ook niet toch?), maar de prijs kwaliteit verhouding is perfect waardoor je er in één keer een paar kunt aanschaffen.

 

Sportieve joggers

 

De joggingbroek is al lang niet meer alleen voor een chilldag in huis, maar tegenwoordig ook voor de alledaagse outfit van jouw kleine man. Een joggingbroek is de meest stijlvolle en comfortabelste broek die hij ooit zal hebben. De collectie van Shoeby bestaat uit trendy gekleurde joggers met elk hun eigen fashionable details zoals; een gestreept koordje, een tape aan de zijkant of een coole all-over print. De joggers van Shoeby worden gekenmerkt door de geribde boorden en het aansnoerkoordje die ervoor zorgt dat de broek goed op z’n plek blijft. Combineer de joggingbroek met een hoodie, sweater of tee voor de ideale vrijetijdslook of draag de jogger met een net overhemd voor een wat gekledere look. Naast onze lange joggers vind je (tijdens het zomerseizoen) in onze online shop ook zomerse korte joggingsbroeken.

 

Cargo’s

 

Tegenwoordig is de cargobroek weer een echte musthave voor de jongens. Cargobroeken zitten erg comfortabel en worden gekenmerkt door de grote opgestikte zakken aan de zijkant. De meest populaire cargobroeken zijn legergroen of kakhi maar tegenwoordig zien we ze ook in andere leuke kleuren. Die grote zakken zijn natuurlijk ideaal om al jouw goodies in te verstoppen. Sleutels, rolletje snoep, een Tangle of Pokémon ruilkaarten het past allemaal. De broeken zijn gemaakt van een stevig materiaal, dat tegen een stootje kan. In de broek zit een verstelbare tailleband zodat hij bij elke jongen goed zit. Dat geldt overigens voor al onze kinderbroeken! Dat maakt het kopen van een broek online een stuk makkelijker.

 

Chino

 

De chino broek is een onmisbaar item voor zijn garderobe. Niet alleen omdat het een on-trend item is, maar bovenal omdat je deze broek op verschillende manieren kunt combineren. Ook in onze collectie mocht de chino broek niet ontbreken. Hoe je dit item op een fashionable manier kunt stylen? We’ve got your back. Stoere boys combineren de chino broek met een statement tee en een denim jack. Style zijn look af met stoere sneakers en je zoon is ready to go. Ook leuk! Style de chino eens netje af. Combineer in dit geval bijvoorbeeld met een denim overhemd. Feestje? Maak zijn look dan af met de Velvet Bowtie. Hiermee is hij van een modieuze look verzekerd.