Jongens 134 - 176

Jongens jeans maat 134 - 176

25 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
  • Mitch

    Normale prijs: 34,95

    Special Price 27,96

  • Tumble 'N Dry

    Normale prijs: 29,99

    Special Price 23,99

25 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Jeans

Dankzij het ruime aanbod aan jongensjeans kan je zoon zich iedere dag van de week in een nieuwe spijkerbroek hijsen. Onze kinderspijkerbroeken komen in elke denimtint die je je maar kunt bedenken. Van lichtblauw en donkerblauw tot een grijze jeans en een zwarte spijkerbroek. Hierdoor past zijn broek bij ieder T-shirt, elke trui en elk overhemd in zijn kledingkast.

 

Optimaal bewegen in onze spijkerbroeken

Hoewel de jeans al decennia lang het straatbeeld domineert, worden er elk seizoen vernieuwende details en technieken aan toegevoegd. Zo is de kinderjeans met scheuren vandaag de dag helemaal hip. Leuk om zo te kopen, maar minder fijn als hij na een middag buiten spelen met een gescheurde spijkerbroek thuiskomt. Het item is natuurlijk ook wel heel fijn om in te voetballen, soldaatje te spelen of in bomen te klimmen. Met de broeken van Shoeby hoef je niet bang te zijn voor die extra kleerscheuren: onze jeans zijn van een goede kwaliteit. Altijd voorzien van een vleugje stretch of in de vorm van een comfortabele jogg jeans om optimaal in te kunnen bewegen.

 

Aangename mix van kindermerken

Kortom, in onze skinny jeans, slim fit jeans of baggy jeans gaat je stoere jongen ieder avontuur aan. Precies zoals ons eigen merk Mitch voor ogen heeft. Daarnaast vind je het merk Tumble ’n Dry terug op shoeby.nl. Deze aangename mix van kindermerken zorgt ervoor dat hij gegarandeerd zijn favoriet vind. Op naar urenlang speelplezier in zijn nieuwe spijkerbroek.