Dylan Haegens jongenscollectie

6 Resultaten
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Pasvorm
Producttype
Mouwvorm
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
20 - € 100
20 - € 100

Alle sterspelers verzááámelen! Boys opgelet! Shoeby kondigt opnieuw een spectaculaire samenwerking aan. Niemand minder dan YouTube-ster Dylan Haegens ontwierp samen met Shoeby een súperchille high school-jongenscollectie. Scoor je nieuwe favorieten vanaf medio september en let the game begin!

 

High-School Outfits

Opletten in de klas en een potje basketballen op het schoolplein gaat stukken beter in een coole én comfy outfit, weet videomaker Dylan. De allereerste (en zeker niet de laatste) Shoeby x Dylan collectie staat dan ook helemaal in het teken van kick-ass college klassiekers. 1-0 voor Dylan! De collectie bestaat uit maar liefst 8 unieke items, hélemaal in high-school stijl. Perfect voor alle stoere boys out there! Daar horen natúúrlijk de iconische varsitykleuren groen, okergeel en blauw bij. De oplettende kijker spot ook meteen wat toffe verwijzingen naar het leven van de YouTubester. Dylan: “Op het jack staan woorden als Create, Recording en Play. Ook mijn initialen DH spelen een hoofdrol, maar de ultieme blikvanger van de collectie is het bomberjack met mijn geboortejaar ’92 erop. Megavet geworden en limited edition bovendien!”

 

How to Style

Verras je team met een preppy look en hul je in de pantalon met geruit overshirt, of overmeester je tegenstanders in de donkergroene joggingbroek met hoodie. Cap op je hoofd en klaar ben je! In welk item Dylan z’n volgende video’s gaat opnemen? “De teddyjas is m’n absolute favo, die móést in de collectie. De kleur is vet, hij zit als gegoten en matcht overal bij. Echt een bazenjack!” Daarnaast is de coltrui een ideale basic die past bij íeder item uit de collectie. Een leuk detail daarbij is bovendien de blauwe streep aan de achterzijde van de col, dit maakt de trui uniek! 

 

Wanneer te Koop 

De Shoeby x Dylan Haegens collectie zal zowel online als in de winkels te koop zijn vanaf week 38. Daarnaast zal Dylan Haegens een aantal Shoeby winkels bezoeken ter eren van zijn collectie lancering. Op zondag 26 september vindt er een persevent plaats bij de Gamestate in Utrecht. De collectie is verkrijgbaar in de maten 122/128 tot en met 170/176. Ready to shop?