Jongens accessoires

25 Resultaten

Jongens accessoires

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
1 - € 20
1 - € 20

Accessoires maken de man of in dit geval de jongen. Want de outfit van jouw kleine man is pas echt compleet met bijpassende accessoires. Of je nu een wereldreiziger bent een rockster of een skater met de juiste accessoires maak jij jow stijl zo duidelijk.


Own your style

Voor de meiden is er altijd een ruim aanbod aan accessoires, maar ook jongens worden blij van leuke en opvallende accessoires. Gelukkig wordt het aanbod aan jongensaccessoires steeds groter. Denk aan zonnebillen, strikjes, mutsen, riemen, sleutelhangers, hoedjes, petten, bumbags en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook sieraden worden voor jongens steeds populairder. Zo vind je in onze webshop bijvoorbeeld stoere leren(look) armbanden. Super leuk bij een zomerse outfit met een statement T-shirt en een denim short. Hoedje erbij en de outfit is compleet! Tegenwoordig is een riem zowel een praktisch als een modisch item voor de jongens. Het maakt zijn outfit net weer wat gekleder. Nog zo’n accessoire die zowel modieus als functioneel is: de zonnebril. Een zonnebril is natuurlijk in eerste instantie bedacht om de schadelijke Uv-straling tegen te gaan. Nu is het daarnaast ook een trenditem en zie je deze accessoire terug in verschillende kleuren en modellen. Het meest bekende model is de aviator. Dit is een zonnebril met druppelvormige glazen en een licht metalen montuur in goud of zilver. Een ander bekend model is de Wayfarer, dit is een zonnebril met kleinere glazen en een kunststof montuur. Deze modellen en andere leuke accessoire vind je hier op deze pagina. Laat de zon maar komen!


Brrrr winter is coming!

#nobrainfreez! Zodra het kouder wordt is het tijd om jouw kleine man eens goed in te pakken met handschoenen, een warme winterjas en als het even kan een sjaal en een muts. Mutsen zijn niet alleen heerlijk warm maar ze zijn ook nog eens een fashion statement. De oude bekende gebreide muts doet het altijd goed! Je vindt ze op deze pagina in verschillende breisels. Van fijn gebreide mutsen tot mutsen met kabels en pom poms in verschillende kleuren. Ook beanies zijn helemaal hip these days! Deze mutsen zijn van katoen en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Ga je voor een statement outfit kies dan voor een beanie met een tekst. Voor een extra nonchalante look draagt jouw stoere boy de muts losjes en hoog op het hoofd. Één ding is zeker met een muts van Shoeby gaat jouw kleine goed gemutst de winter in!


Met accessoires kan jouw kleine man leuke accenten en details aan zijn outfit toevoegen. Zo is het plaatje helemaal af en kan hij fashionable de deur uit.