• Gratis verzending en retour via de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3803 klanten
Kinderen

Freek Vonk collectie

1 item gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
1 item gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Freek collectie

We gaan ook dit seizoen weer op avontuur met prof. dr. Freek Vonk. Dat betekent een nieuwe kindercollectie voor adventurous boys en (op veler verzoek) hebben we ook toffe items voor girls! Freek is gek op slangen, niet zo gek dus dat dit dier centraal staat binnen de collectie.


De collectie

“We kregen ongelofelijk veel enthousiaste reacties op de vorige collectie! En omdat er ook veel vraag was naar items voor de meiden hebben we dit seizoen een collectie ontworpen voor adventurous boys én girls.”, aldus Mieke van Deursen, oprichter en eigenaar van Shoeby. De collectie bestaat uit stoere T-shirts, fijne shorts en leuke eyecatchers zoals de vrolijk gekleurde zwembroek voor de jongens en de armygroene jumpshort voor de meiden. Alle items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan coole slangenprints (van klein detail op de borst tot all-over print) en toepasselijke teksten zoals ‘be ware’ en ‘all my friend are animals’. Geel is de lievelingskleur van Freek en vormt samen met de kleur armygroen en de stoere jungle prints de rode of eigenlijk gele draad door de collectie. “De collectie moet er natuurlijk super leuk uitzien maar we vinden het ook belangrijk dat de kleding lekker zit. Je moet er wel ongestoord mee op avontuur kunnen gaan. En omdat het weer zo onvoorspelbaar is in Nederland hebben we dit keer ook hele toffe regenlaarzen!”, vertelt Mieke. ”Zo hoef je geen plas over te slaan!”


All my friends are animals!

“Dat het filmen in de wildernis niet altijd zonder gevaar is weten we natuurlijk allang. En dat het niet altijd goed gaat ook!”, vertelt Freek aan zijn volgers op zijn eigen Instagram-account. Freek werd tijdens de opnames voor zijn tv-programma in Australië in zijn hand gebeten door een tapijtpython. Hij wilde de slang naar de overkant van de weg brengen omdat het dier gevaar liep overreden te worden door een auto. Desondanks vindt hij dit mysterieuze dier niet minder interessant. “Al van kinds af aan ben ik gek op slangen. De eerste keer dat ik oog in oog kwam te staan met een slang staat nog in mijn geheugen gegrift. Ik was meteen gefascineerd door dit dier.”, vertelt Freek. Niet zo gek dus dat dit dier centraal staat binnen de collectie!