• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.9/10 beoordeling van 2844 klanten
Kinderen

Freek Vonk collectie

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Freek collectie

We gaan weer op pad met Freek Vonk dit seizoen. En wat nu helemaal zo te gek is, de collectie is bestaat uit coole outfits voor jongens en meisjes. “In deze collectie heb ik besloten om de slang centraal te stellen. Dat lange lijf zonder poten, die honderden zwevende ribben, oogleden die niet kunnen bewegen omdat ze vergroeid zij, een gespleten tong dit dier is zo mysterieus. Daar moeten we wat mee.” vertelt Freek.


Adventurous boys and girls

De Freek Vonk kindercollectie bestaat onder andere uit stoere T-shirts, fijne shorts en leuke eyecatchers zoals een zwembroek voor jongens en een jumpsuit voor de meiden. De items zitten comfortabel en als je de kleding aanhebt zie je er meteen uit als een stoere ranger. De kleuren die in de collectie centraal staan zijn armygroen en knalgeel. De items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan coole slangenprints ‘van klein detail op de borst tot all-over print’ en toepasselijk teksten zoals “don’t let them bite you”, “be Ware” en “all my friend are animals”. De kleding is zo ontworpen dat je alles makkelijk bij elkaar kunt combineren. Neem bijvoorbeeld de jongens zwembroek, het overhemd met korte mouwen en de pet die allemaal zijn voorzien van dezelfde all-over slangenprint in combinatie met vrolijke botanicals. Op deze pagina vind je de collectie voor jongens en meiden. Wil je de collectie graag in het echt zien kom dan langs in één van onze Shoeby-winkels want op is op.


Over Freek

Dr. Freek Vonk is Nederlands meest bekende bioloog en wetenschapper. De meeste kinderen kennen Freek van het televisieprogramma “Freeks Wilde Wereld” waarin hij de wereld rondreist opzoek naar unieke diersoorten. Daarnaast geeft hij eenmaal per jaar meerdere shows onder de titel “Freek Vonk Live” en heeft hij een eigen tijdschrift “Wild van Freek” een vierwekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren. Daarnaast is Freek oprichter van de stichting No Wildlife Crime, waarmee hij zich inzet voor de strijd tegen stroperij!