Freek Vonk collectie voor meisjes

Omdat er bij de vorige Freek Vonk kindercollectie zoveel vraag was naar een meidencollectie hebben Shoeby en Freek Vonk de handen in één gestoken en een collectie ontworpen voor adventurous boys en girls. Dit keer staat de slang centraal in de collectie. “Al van kinds af aan ben ik gek op slangen. De eerste keer dat ik oog in oog kwam te staan met een slang staat nog in mijn geheugen gegrift. Ik was meteen gefascineerd door dit dier.” Vertelt Freek.


Collectie voor stoere girls

De collectie voor de meiden bestaat uit twee knalgele T-shirts waarvan één met een all-over slangenprint en de ander met een illustratieve print op de voorkant en de tekst “don’t bite me”. Dit laatste T-shirt wordt gekenmerkt door de strik onderaan het shirt. Knoop het T-shirt op het all-over print shortje uit dezelfde collectie voor een complete look. De eyecatcher van de collectie is de armygroene jumpsuit met korte pijpen en steekzakjes op de borst. Alle kleding uit de collectie is voorzien van een slangenprint. Van een klein detail op de borst tot een all-over print in combinatie met vrolijke botanicals. Ook benieuwd naar de jongenscollectie klik dan hier.


About Freek

Freek Vonk is bioloog en wetenschapper. Maar de meeste kinderen kennen hem van het televisieprogramma “Freeks Wilde Wereld”. Waarin hij je meeneemt op zijn bijzondere reizen en je de dieren van heel dichtbij laat zien. Hij geeft je tips over hoe je kunt overleven in de meest afgelegen, ruige en onherbergzame plekken op de wereld. Eenmaal per jaar geeft Freek meerde shows in Afas Live waarbij hij vertelt over de meest bijzondere en gaafste dieren die hij op zijn avonturen heeft gezien. Daarnaast heeft hij ook een eigen tijdschrift genaamd “Wild van Freek”