Freek Vonk collectie voor jongens

Na het eerdere succes van de Freek Vonk collectie kan een tweede collectie natuurlijk niet uitblijven. De stoere kindercollectie is voor adventurous boys en girls. Ja je leest het goed de collectie is dit seizoen voor jongens en meiden. Freek Vonk is gek op slangen, niet zo gek dus dat dit dier centraal staat binnen de collectie. “Er hangt een wolk van mystiek om dat dier”. Aldus Freek Vonk.


Collectie voor adventurous boys

De stoere boys collectie bestaat uit 4 korte mouwen T-shirts, elk met een coole slangenprint. De kleuren die in de collectie centraal staan zijn armygroen and a touch of yellow. Alle items zijn goed met elkaar te combineren. Zo vind je in de collectie ook twee korte broeken. Een spijkershort waarvan de omslag is voorzien van een stoere slangenprint en een armygroene cargo pant met grote zakken. Zelfs in het zwembad zie jij er dit seizoen stoer uit want in de collectie vind je ook een zwembroek met jungle print. En daarnaast een bijpassend overhemd met korte mouwen. Zo ben je meteen beschermd tegen de zon. Als avonturier heb je goede stappers nodig die een beetje tegen vuil en regen kunnen. Met de hippe jungle regenlaarzen van Freek Vonk hoef je geen plas over te slaan. De kleding is stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan coole slangenprints en toepasselijk teksten zoals “don’t let them bite you”, “be Ware” en “all my friend are animals”. We hebben alle boys items voor jou verzameld op deze pagina. Ben je ook benieuwd naar de girls items klik dan hier.


Freek Vonk

Dr. Freek Vonk is Nederlands meest bekende bioloog en wetenschapper. Naar aanleiding van zijn mediaoptredens wordt Freek in 2012 door de Nederlandse Publieke Omroep gevraagd een nieuw televisieprogramma te maken, tegenwoordig onder de naam “Freeks Wilde Wereld”. Hiernaast heeft Freek zijn eigen tijdschrift, ‘Wild van Freek’, een vierwekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren. Eenmaal per jaar geeft Freek meerdere shows in AFAS Live. Tijdens de kerstvakantie zal Freek met zijn nieuwste show “Freek Vonk Live: Dwars door de Wildernis” weer te zien zijn. Daarnaast is Freek oprichter van de stichting No Wildlife Crime, waarmee hij zich inzet voor de strijd tegen stroperij!