• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3811 klanten
Kinderen

Freek Vonk kidscollectie

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Freek collectie

Een spannend najaar beleven? Laat dat maar aan prof. dr. Freek Vonk over. De bekendste bioloog van Nederland reist de hele wereld over op zoek naar de meest bijzondere diersoorten. Voor Shoeby koos hij een van zijn favoriete roofdieren als thema voor een gloednieuwe kidscollectie: wolven.


Go find adventure

“Weinig dieren zijn zó legendarisch als wolven”, vertelt de bioloog met zijn tomeloze enthousiasme. “Die keuze was dus snel gemaakt! Wist je dat wolven wel tachtig kilo zwaar kunnen worden en twee keer harder bijten dan een pitbull? Ze jagen ons de stuipen op het lijf, maar toch is dat niet helemaal terecht. In Noorwegen heb ik eens een roedel wolven bezocht. Daar maakte ik een uniek begroetingsritueel mee; ik kreeg een liefdevolle lik in mijn gezicht!”


Follow your instinct

De collectie van Shoeby en Freek Vonk bestaat uit stoere sweaters en longsleeves in spannende kleuren en prints. Zo is er een sweater in mint kleur met soft spikes en een trui met wolvenprint. Hoofdkleur van de collectie: avontuurlijk groen. “Dat komt natuurlijk goed uit in de wildernis!”, lacht de bioloog. “De items zijn bovendien superzacht en zitten lekker; een must voor avonturiers.” De collectie is verkrijgbaar van maat 98-104 t/m 146-152.


Unieke give-away!

De bioloog stuurt je niet onvoorbereid het najaar én de natuur in. Bij aankoop van een artikel uit de collectie ontvang je een unieke giveaway: een echte survival armband. Freek: “De armband bevat een fluitje en een kompas die goed van pas komt bij het overleven in de wildernis.”