Freek Vonk kids collectie

2 Resultaten
10 30
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Producttype
Broekpasvorm
10-30
Prijs
10 30

Zet je schrap voor weer een spiksplinternieuwe kidscollectie van Shoeby en Freek Vonk. Met dit keer een opvallende hoofdrol voor de meest onopvallende boombewoners van het dierenrijk: kameleons! Na een razend succesvolle wolvencollectie in het najaar van 2020, is het dit keer een coole kameleon die de show steelt in de nieuwe kidscollectie van Shoeby en Nederlands bekendste bioloog. En dat is níet zonder reden.


Koning van de camouflage

‘Ik ben gék op kameleons’, vertelt Freek Vonk enthousiast. ‘Ik vind het ongelofelijk gave dieren. De koning van de camouflage, worden ze weleens genoemd. Maar wist je dat de dieren hun kleurveranderingen eigenlijk voorál gebruiken om te communiceren met soortgenoten? Een kameleon die lekker relaxt is, is junglegroen van kleur. Maar een panterkameleonmannetje dat een rivaal ziet zitten, krijgt een gele kleur met dramatisch rode strepen.


Expedition stay on track

Het zijn de relaxte kameleons die Shoeby en Freek Vonk uitkozen voor hun collectie, die bestaat uit een blouse en shorts met jungleprint, een t-shirt met tropische bloemen (limited edition!), een wit t-shirt met kameleonprint en schubben-reliëf, een cap, zwembroek en groene denim shorts. Freeks favoriet? De zwembroek! Freek: “Als je in het water ligt, komt er een coole print tevoorschijn. Ga je in de zon liggen, dan wordt je zwembroek weer groen. Net een échte kameleon, te gek!”


Unieke give-away!

De 4e Shoeby x Freek kidscollectie is te koop vanaf dinsdag 6 april in alle winkels en online. Shop je een item uit de collectie, dan krijg je een toffe give-away cadeau: een sleutelhanger met kompas, waarmee je zelf op expeditie kunt. Zeker weten dat je ongezien het bos doorkomt? “Je zult kameleons zélden hard zien lopen”, tipt Freek. “Zo vallen ze minder op voor roofdieren!”