• Gratis verzending en retour via de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3696 klanten
#jillandmitch

Wij werken samen met de leukste Youtubers. Meer weten over onze Youtubers?
Wij stellen ze graag aan je voor!

Daily Twinlife

De tweelingzusjes Cahyona en Amani maken toffe video‘s onder de naam Daily Twinlife. Elke donderdag komt er een nieuwe video online over lifestyle of fashion. Zelf dragen de meiden het liefst coole en comfy kleding. De sweaterdress en de gekleurde panterbroek van Jill zijn dan ook favoriet in de nieuwe collectie.

“ Wees jezelf en doe lekker wat je leuk vindt! ”

Cahyona is fan van Ariana Grande en beide zusjes vinden de serie Friends echt ge-wel-dig. Wist je trouwens dat Daily Twinlife vroeger de TwinTubeShow heette? Toen de meiden twaalf waren, veranderden ze de naam in Daily Twinlife.

Daily twinlife
Niels Niels

Laat Niels‘ vrienden de vlogger omschrijven en zij zullen zeggen dat hij ‘lekker gek en grappig’ is. Zijn kledingstijl is wat minder uitbundig; Niels houdt van neutrale items met af en toe een kleurtje. En van jasjes!

“ De ‘Samuel’ sweater van Mitch vind ik te gek! ”

Toen Niels te zien was op het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen, kwam hij op het idee zelf ook een kanaal te beginnen. Met succes! Niels kijkt met bewondering naar wat Justin Bieber allemaal al heeft bereikt. Wie weet? The sky is the limit!

Senna

Als klein meisje en ‘vlogger in de dop’ deed Senna Bellod alsof haar hand de camera was. Toen ze daarna een echte camera voor haar verjaardag kreeg, ging het ineens - BAM! - heel erg snel. Inmiddels is Senna 11 jaar en heeft ze al 86.000 abonnees op YouTube. Haar grote voorbeeld is Anna Nooshin. Dat belooft wat!

“ Mijn stijl? Lekker vrolijk! ”

Senna draagt alles wat ze leuk vindt en gaat de deur niet uit in een outfit waarin ze zich niet fijn voelt. Haar grote droom? Een eigen kledinglijn! Die wordt dan vast net zo vrolijk en gek als Senna zelf.

senna
Jade Jade

Het begon als een ‘probeersel’ om te leren make-uppen en video’s te maken, maar inmiddels kijken tienduizenden mensen naar de persoonlijke beautyvideo’s van Forever Jade. Deze fashionista wordt door haar vriendinnen omschreven als een ‘gezellige druktemaker’ en dit matcht perfect bij haar gedurfde stijl.

“ Mijn stijl zou ik omschrijven als gedurfd.
Ik houd van items die net een beetje anders zijn. ”

Fun fact: Jade gaat niet de deur uit zonder haar mobiel en haar wenkbrauwen on fleek. Wie het voorbeeld is van it-girl? Anna Nooshin! Net als haar grote voorbeeld hoopt Jade later ook in de media te werken. Liefst natuurlijk wel met haar eigen YouTube-kanaal.

personal shopper

Jade en Gina zijn niet alleen BFF’s, maar ook de breinen achter het YouTube-kanaal Girlys blog waar ze challenges doen en fun DIY’s delen. Hun vriendinnen beschrijven hen als gezellig, lief en soms een beetje gek en naar eigen zeggen kunnen ze beslist niet zonder telefoon.

“ Onze stijl is een modieuze mix
tussen stoer en girly. ”

Wist je dat Girlys Blog eigenlijk is begonnen als Instagramaccount? Dankzij het enthousiasme van hun fans zijn deze fashionchicks ook een YouTube-kanaal gestart. Later hopen ze net als nu nog steeds toffe video’s te maken.

Personal shopper
Matser Matser

Mats is een stoere boy die stevig in zijn sneakers staat. Zijn eerste YouTube-kanaal begon hij samen met een vriend, maar een paar jaar later ging hij in zijn eentje verder. Een goede beslissing, want inmiddels heeft Mats al tienduizenden volgers. Zijn ultieme tip is dan ook: doe lekker je eigen ding en laat iets zien wat je écht leuk vindt of echt goed kan.

“ Ik houd van one of a kind items.
Ik draag liever niet iets dat iemand anders al heeft. ”

Deze succesvolle YouTuber kan niet zonder zijn telefoon en geeft eerlijk toe niet snel de deur uit te gaan zonder wax in zijn haar. Zijn grote voorbeeld? Dat is Roy Purdy, een grote Amerikaanse YouTuber. Later hoopt Mats te werken in de filmwereld en misschien zelfs wel achter de camera te staan als regisseur. Lights? Camera? Action!

personal shopper

Luna, India, Flore en Esmée vormen samen de girlband 4LIFE. In 2016 werden ze tweede bij het Junior Songfestival en inmiddels hebben ze hun eigen YouTube-kanaal. De meiden vullen elkaar met hun karakters perfect aan; zo is Luna volgens haar vriendinnen heel behulpzaam, India super gezellig, Flore heel lief en Esmee lekker sportief!

“ Wij mixen en matchen graag stoere en girly items! ”

Hun motto? Blijf jezelf en doe wat je leuk vindt. Was het je trouwens al opgevallen dat de eerste letters van hun namen het woord LIFE vormen? Die naam was dus zo gevonden!

4life
Personal shopper personal shopper

Van dagelijkse struggles tot lekkere snacks; Daan en Scarlett van Little Daisies maken video’s over álles. En met succes, de meiden hebben meer dan 115.000 abonnees op YouTube!

“ Daan en Scarlett in vier woorden? Druk, gezellig, grappig en chill! ”

Hun grote voorbeelden? The Ace Family en Madison Beer, ook om haar kledingstijl. Zelf kleden de meiden zich graag volgens de laatste trends, zolang het maar casual is. De Saja top en de Selma blouse uit de nieuwe Jill collectie zijn dan ook favoriet. De deur niet uit zonder? ‘Telefoon!’...riepen zij in koor.

personal shopper

De meiden C1 van Hockeyclub Den Bosch gaan naar London! Daar spelen ze de Junior Europacup tegen teams uit o.a. Duitsland en Spanje. Super stoer! En dat is ook meteen hoe de meiden elkaar zouden omschrijven.

“ De meiden van het Nederlands hockeyteam zijn ons allergrootste voorbeeld! ”

Op het veld, maar óók in hun kledingkast. Geen rokjes of jurkjes, maar spijkerjasjes en toffe jeans voor deze stoere topsporters. De Stevie en Mugi jack en Menthe skinny jeans uit de nieuwe Jill collectie mogen dan ook gerust mee in hun koffers naar Engeland.

Personal shopper