• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1612 klanten
Home
x

#JILLANDMITCH

‘Join us @jill_and_mitch voor vette meet & greets, de leukste vlogs van bekende YouTubers en denk mee over onze nieuwe collecties.’


For fabulous girls and boys with attitude

Bekijk de nieuwste looks van onze youtubers

Forever Jade

Het begon als een ‘probeersel’ om te leren make-uppen en video's te maken, maar inmiddels kijken tienduizenden mensen naar de persoonlijke beautyvideo's van Forever Jade. Deze fashionista wordt door haar vriendinnen omschreven als een ‘gezellige druktemaker’ en dit matcht perfect bij haar gedurfde stijl.

Matser

Mats is een stoere boy die stevig in zijn sneakers staat. Zijn eerste YouTube-kanaal begon hij samen met een vriend, maar een paar jaar later ging hij in zijn eentje verder. Een goede beslissing, want inmiddels heeft Mats al tienduizenden volgers. Zijn ultieme tip is dan ook: doe lekker je eigen ding en laat iets zien wat je écht leuk vindt of echt goed kan.

Girlys blog

Jade en Gina zijn niet alleen BFF's, maar ook de breinen achter het YouTube-kanaal Girlys blog waar ze challenges doen en fun DIY's delen. Hun vriendinnen beschrijven hen als gezellig, lief en soms een beetje gek en naar eigen zeggen kunnen ze beslist niet zonder telefoon.

Get inspired

Check de pagina's van Forever Jade, Matser en Girlys Blog voor outfitinspiratie en hun favoriete items.