Herenkleding

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
More sustainable
Prijs
10 - € 100
10 - € 100
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 t-shirts voor 30
17.99
2 jeans voor 109
69.99

Shop herenkleding bij Shoeby

Onze online shop is gevuld met de meest comfortabele herenkleding. Van nonchalante overhemden in knisperende stoffen, leuke katoenen truien en warme jassen tot jeans van een stevig, maar soepel vallend materiaal en zomerse chino's. Voor veel mannen is casual namelijk het sleutelwoord bij hun zoektocht naar een nieuwe outfit. Des te fijn dat jij vandaag de dag de drukke winkelstraat niet meer in hoeft, maar slechts een paar kliks verwijderd bent van die nieuwe items.

Voor ieder seizoen

Shoeby kijkt samen met onze designers naar de nieuwste trend en ontwikkelingen, waardoor jij er altijd on-trend uitziet. Of je nu casual de dag doorbrengt, chique gaat dineren of een zakelijke afspraak hebt. Met de Shoeby heren collectie kan je altijd slagen. Onze heren collectie bestaat uit comfy truien, oversized t-shirts, nette blazers, stoere winterjassen en sportieve pantalons. Binnen onze heren collectie is er genoeg aanbod om jouw stijl te ontdekken. Zo kan jij elke dag stralen met items die bij jou passen. Voor een warme dag hebben we genoeg luchtige t-shirts beschikbaar die je kan combineren met stoere korte broeken. Wil je deze t-shirts doordragen naar het najaar? Dan is het mogelijk om laagjes te creëren. Voeg een geruit overshirt toe met een chique pantalon en je bent klaar voor de dag! Zo kan je het artikel een heel jaar doordragen.

Altijd te combineren met een herenjeans

Één kledingstuk die absoluut niet mag ontbreken in jouw kledingkast is een fijne jeans. Ons eigen merk Shoeby zorgt er dan ook voor dat elk item perfect samengaat met een spijkerbroek. Of dat nu gaat om een sweater voor heren of T-shirts met een korte of een lange mouw, zwarte shirts, blauwe polo’s, witte T-shirts, effen of voorzien van een trendy print. Zo ontstaat er elke keer een verrassende mix voor een betaalbare prijs.

Nette herenkleding en outfits voor alledag

In het assortiment vind je everyday items en zakelijke outfits voor op het werk of voor een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan colberts van kwaliteit, mooie overhemden die jij het hele jaar door draagt of het poloshirt als een zomers alternatief. Een ding is zeker: onze herenkleding is altijd trendy en comfortabel tegelijk.

Ga voor comfortabel

Met comfortabele kleding zit je het lekkerste in je vel. Draag jij het liefste de hele dag een trainingspak of heb je liever een comfortabele sweater op een pantalon? In ons herenkleding assortiment hebben we genoeg opties waaruit jij kan kiezen! We’re here for you! Van nauwsluitende sweater tot aan oversized hoodies, draag waar jij je prettig bij voelt. Is je stijl sportief, klassiek of meer street style? Samen zoeken we naar de perfect you om jouw persoonlijke stijl te ontdekken.

Hulp nodig bij het stylen van herenkleding?

Wat je stijl ook is en waar je ook voor staat, bij deze pagina vind je alle herenkleding. Soms kun je wel hulp gebruiken in de zoektocht naar jouw nieuwe outfit. Onze personal stylisten staan in de dichtstbijzijnde Shoeby winkel voor je klaar. Handig als je een sportieve outfit voor alledaags zoekt of een zakelijke outfit voor kantoor. Ze helpen jou bij je zoektocht naar jouw persoonlijke stijl. We’re here for you!