Heren zwembroeken

3 Resultaten

Heren zwembroeken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
20 - € 30

Van een zwembroek worden we vrolijk, want we trekken hem aan als het mooi weer wordt. Het is de tijd van terrasjes, heerlijke zomer avonden en afkoelen in de zee. Nu is het perfecte moment om je warm weer-garderobe eens goed in overweging te nemen en deze aan te vullen met zwembroeken. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen op het strand.


Oh boy!

De trends wat betreft zwembroeken gaan dit jaar alle kanten op van neon kleuren zoals oranje, roze en geel tot rustige neutrale kleuren als grijs en army groen. Maar ook prints vind je in allerlei soorten en formaten op de zwembroeken prijken. Een zwembroek hoeft niet al te serieus te zijn. Je ziet steeds meer zwembroeken met vrolijke prints en grappige quotes verschijnen. Vooral heel leuk voor een strandfeestje, festival of als je met je vrienden naar het strand gaat. Wist je trouwens dat je in een fluor kleur extra bruin lijkt! Van al die uitbundige kleuren en vrolijke prints wordt je toch helemaal happy.


So much water, so little time

Er zijn weinig fashion items zo controversieel als de Speedo maar helaas heeft deze strakke zwemslip afgelopen decennia zijn populariteit moeten inleveren. De all-time favourite blijft natuurlijk de boardshort die valt tot een paar centimeter boven de knie. Een boardshort kun je ook goed als korte broek dragen. Leuk met een T-shirt of een polo. Let op dat je de zwembroek niet te groot koopt, want wanneer je het aansnoerkoordje aantrekt moet hij niet gaan poffen. Dat is geen gezicht! Heb je dat wel dan kun je dus beter een maatje kleiner kopen.