Heren jeans 2 voor 109

59 Resultaten

Heren jeans 2 voor 109

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99
2 jeans voor 109
69.99

Heren Jeans 2 voor €109 euro bij Shoeby

Zijn jouw jeans aan vervanging toe? Of ben je on a lowbudget? Dan is dit hét moment om in te slaan! Je scoort nu namelijk twee heren spijkerbroeken voor maar € 109,-. En als we één item mogen noemen die niet mag ontbreken in de garderobe van de heren dan is het wel een perfect zittende jeans. Tja.. bij Shoeby hebben we nogal veel keuze, dus dan komt dé hamvraag: welk model kies je? No worries, we hebben het je makkelijk gemaakt. De namen van onze jeans refereren namelijk aan de pasvorm. Zo hebben we een straight fit, een slim fit, een tapered fit en een skinny fit. Zo’n goede deal kun je natuurlijk niet laten liggen, tijd dus om jou even bij te spijkeren over onze jeans.

Voor elke look een passende jeans

Nu je weet welke jeans er in de Shoeby collectie is, hoef je alleen nog maar te kiezen welke wassing je het mooiste vindt. Ga bijvoorbeeld voor een rinse wash? Bij een rinse wash is de jeans donker en effen van kleur. Een fijne basis wassing die gemakkelijk te combineren is ook wanneer je de jeans netjes wilt dragen met een overhemd of/en een colbert. De klassieke stone wash daarentegen wordt met stenen (tegenwoordig rubberballen) gewassen waardoor de stof een vintage look krijgt. Deze wassing leent zich uitstekend voor een nonchalante look. Combineer een stonewashed denim bijvoorbeeld met een simpele longsleeve of een statement T-shirt en sneakers. Ga je voor een on-trend look kies dan voor een ripped jeans. Een ripped jeans (ook wel distressed jeans) is een spijkerbroek met gaten, slijtageplekken en/of scheuren. De slijtplekken worden gemaakt met de hand, met een speciale puimsteenbehandeling en geven de jeans een ruig randje. Combineer de ripped jeans met een korte mouw T-shirt en een spijkerjas of een stoer leren bikerjack. Ga je graag voor wat extra comfort kies dan voor een jog denim. Een jog denim is gemaakt van een zachte joggingstof maar heeft de looks van een jeans. De jog denim is net als onze reguliere jeans uitgevoerd in verschillende fits en wassingen. Comfortabel en stijlvol de dag doorkomen was nog nooit zo makkelijk!

Vind de perfecte heren skinny jeans

De skinny jeans is een blijvertje! De broek zit in tegenstelling tot de straight fit jeans nauw aangesloten van de bovenbenen tot aan de enkels. Door de toevoeging van elastaan heeft de jeans een extreem hoog draagcomfort. Deze spijkerbroek leent zich uitstekend voor een nonchalante look. Combineer de skinny jeans met een sweater en een paar chelsea boots en je bent ready to go!

De heren slim fit jeans blijft een favoriet

Het slim fit model is een all-time favourite van de mannen. De jeans zit net iets ruimer dan de skinny fit en valt voornamelijk iets losser van de bovenbenen tot aan de enkels. Of je nu voor een destroyed denim gaat of voor een clean denim, met dit model kom je goed voor de dag. Maak de look af met een basis t-shirt en een overshirt voor een gelaagde look.

Een heren straight jeans blijft trending

Niet zo’n fan van aansluitende jeans? Dan is de straight fit het juiste model voor jou. De straight fit ook wel regular fit genoemd, is aansluitend in de taille en op de heupen, maar heeft een rechte, los vallende pijp van bovenbeen tot enkel. Wil je toch een iets slankere uitstraling creëren dan kun je deze jeans iets laten toelopen op de enkels door hem om te slaan. Maak je look compleet met een polo en een jack en je bent ready to go!

Start je dag met een heren tapered fit jeans

Een tapered fit kom je in het huidige straatbeeld steeds vaker tegen, maar hoe valt een tapered fit nou eigenlijk? Deze jeans heeft net wat meer weg van een straight jeans. Hierbij valt de broek recht naar beneden, waarmee de broekspijpen vanaf de knieën smaller toelopen. Door het tijdloze model kan je het item eindeloos combineren met overhemden, polo’s, truien, hoodies en jacks. Zo creëer je elke dag een unieke look!

Hulp nodig bij het vinden of stylen van een heren jeans?

Je leest het al, de keuze is reuze! Soms heb je een helpende hand nodig met het kiezen of samenstellen van een outfit. Onze personal stylisten staan voor je klaar in een dichtstbijzijnde Shoeby-store. Kiezen is geen makkie, komt dat even goed uit want met deze actie kies je 2 jeans voor € 99,-.