Dames jumpsuits

4 Resultaten

Dames jumpsuits

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

Jumpsuits zijn het perfecte kleding item voor als je geen zin hebt om uren voor je kledingkast te staan. Met dit item ben je namelijk meteen helemaal aangekleed! Dit maakt het kledingstuk niet alleen praktisch, maar ook nog eens enorm stijlvol. Stoer, casual, chique of klassiek: met het dames broekpak kun je werkelijk alle kanten op.


Het broekpak voor een on-trend look

Het broekpak mag het komende seizoen niet in je garderobe ontbreken. Waarom we fan zijn van dit trendy kledingstuk? Het is enorm flatteus, het broekpak staat werkelijk iedereen. En dat niet alleen, dit item draagt ook nog eens enorm comfortabel. Ga voor een zwart exemplaar met kanten details of voor een kleurrijke variant met ruffles. Dan bestaat er ook nog de keuze tussen wijde of smalle pijpen. Met of zonder mouwtjes. Of ga voor de zomerse variant van de jumpsuit: de playsuit! Ben je aan de korte kant? Dan kan een jumpsuit je optisch langer laten lijken. Style je look af met high heels en zeg maar hallo tegen die torenlange benen! Maar ook met sneakers of met sandalen staat het broekpak enorm stijlvol. Tijdens de wat koudere dagen combineer je dit kleding item met een blazer of een vest. Fashionable look gegarandeerd!


Sophisticated of stoer?

De jumpsuit heeft van zichzelf al een classy, sophisticated uitstraling. Wil je je look doorzetten in deze stijl? Maak je outfit dan compleet met sieraden en een tijdloze blazer. Liever een edgy look? Ga dan voor een spijker- of lerenjack in combinatie met stoere sneakers. Of je nu naar je werkt gaat of een dagje naar het strand, met een van de jumpsuits van Shoeby zit je altijd goed!