Trend: zebra print

Dierenprintjes zijn hot! Naast de leopard en de slangenprint is het weer tijd voor een nieuw printje namelijk de zebra print. Met deze print creëer je binnen no time een elegante look.


Hoe combineer je de zebra print?

Een zebraprint kan er snel ordinair of goedkoop uitzien maar als je het printje goed weet te combineren creëer je binnen no-time een classy look. Vind je het printje nog een beetje spannend ga dan voor een zebraprint detail in je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een sjaal, een bandana of een sneaker. Ga je voor een statement look combineer dan een zebraprint broek en top bij elkaar of ga voor een jurk in zebraprint.


Multicolor stripes

Natuurlijk zit je met black & white altijd goed maar we zien ook andere kleurrijke variaties. Zo zien we het zebraprintje in opvallende kleuren als geel en donkerroze maar ook in natuurlijke zandkleuren. Een zwart witte zebraprint combineer je mooi met aardetinten. Een gekleurde zebraprint combineer je met een kleur die in de print zelf zit. Zo houd je de outfit rustig.


Op deze pagina selecteerden wij alvast alle zebraprint items voor jou zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen welke jij het mooiste vindt.