Dames basic tops

12 Resultaten

Dames basic tops

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
10 - € 30
10 - € 30
2 voor 20
12.99
2 voor 20
12.99
2 voor 20
12.99
2 voor 20
12.99
2 voor 20
12.99

Vind de perfecte dames basis top bij Shoeby

Basic tops zijn onmisbaar in iedere fashionista haar garderobe. Basics zijn namelijk de basis van een on-trend outfit. De kenmerken van een goede basis top? Comfort en veelzijdigheid! Voor de mooiste singlets ben je dan bij Shoeby ook aan het juiste adres. De tops hebben een aangesloten pasvorm en dragen supercomfortabel dankzij het grote aandeel stretch. Daarnaast bestaat er nog de keuze tussen een kort of lang model. Of je nu kiest voor een wit long shirt voor dames of een singlet in een opvallende kleur, één ding is zeker: de effen shirts benadrukken je persoonlijke features.

Singlets in diverse kleuren

Een investering in hemdjes en basic singlets voor dames levert je heel lang plezier op. Met een goede basic kun je ieder seizoen eindeloos combineren met je favoriete rokjes,jeans of vesten. Less is more! Door de verschillende kleuren in de online shop vind je altijd een top die helemaal bij jouw outfit past. Vul je garderobe dus aan met zwarte en witte topjes, maar ook blauwe, grijze, groene en gele singlets zijn een waardevolle toevoeging.

Hoe style je een dames basis top?

De zachte katoenen basis tops geven je garderobe een update! De tops zijn onmisbaar in jouw kledingkast en essentieel bij het samenstellen van outfits. Draag tijdens de koude wintermaanden een basis top onder een trui of comfortabel onder een blouse. Zo creëer je een extra laag om warm te blijven. Zin om je sexy te voelen? Tijdens de zomermaanden kan je de basis top met een kant randje ook sexy, simpel en sierlijk dragen. Ga voor een casual look met een wide leg jeans en een paar chunky sneakers. Dagje naar kantoor? Dan kan je de top dragen met een nette pantalon en een bijpassende blazer. ’s Avonds een feestje op de planning? Dan kan je uitpakken met een minirok en een paar opvallende hakken. Genoeg combinaties mogelijk met de Shoeby dames basis tops!

Hulp nodig bij het vinden van een dames basis tops?

Weet je niet zo goed hoe je een on-trend outfit kunt creëren? Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-store en laat je adviseren door een van de personal stylisten. Zij kunnen jou alles vertellen over de laatste trends en meten jou een fashionable garderobe aan. Wie je ook bent en waar je voor staat. We’re here for you!