Glitter

37 Resultaten

Glitter

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
10 - € 200
10 - € 200

Ga voor een sparkling look met Shoeby’s trendy glitter items

Bij Shoeby is elke dag een feestje is, en wat is een feestje zonder een beetje glitter en glamour? Onze Glitter trend items voor dames zijn ontworpen om jou te laten schitteren en stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een statement outfit voor een speciale avond of gewoon wat extra sparkle wilt toevoegen aan je dagelijkse look. Onze glinsterende items hebben het allemaal!

Glinsterende jurken die een statement maken

Een glitter jurk is het ultieme middelpunt van elke avondoutfit. Of je nu kiest voor een strakke variant of een meer los vallende jurk. Je zult ongetwijfeld in het middelpunt staan. Of het item nu pailletten, een metallic coating of all-over lurex draden heeft. Met alle Shoeby sparkling styles ga je voor de perfecte party look. Combineer het met statement sieraden en een paar killer heelsvoor een onvergetelijke look.

Elevate your look with a touch of shimmer

Wie zegt dat glitter alleen voor de avond is? Onze Glitter collectie bevat ook sprankelende tops die je overdag kunt dragen. Een metallic blouse kan je casual outfit direct transformeren in iets speciaals. Draag het met je favoriete jeans voor een relaxte, maar sprankelende look. Of kies voor een glitter strass T-shirt om een vleugje glamour toe te voegen aan je alledaagse stijl.

Let your outfit shine with Shoeby's stunning sparkles

Soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Onze collectie bevat ook glinsterende accessoires, zoals riemen, tassen en schoenen. Een strass riem kan je taille accentueren en een feestelijke touch toevoegen aan je outfit. Glinsterende schoenen kunnen elke stap die je zet, laten schitteren. Voeg een sparkling tas toe voor een subtiele, maar opvallende finishing touch.

Mix en match met glitter items

Een van de geweldige dingen van glitter items is dat je ze kunt mixen en matchen om je eigen unieke stijl te creëren. Combineer een glinsterende top met een eenvoudige zwarte broek voor een klassieke look. Of draag een glinsterende rok met een neutrale blouse voor een verfijnde uitstraling. Met glitter kun je alle kanten op, casual tot chique.

Hulp nodig met het stylen van glitter item?

Glitter items zijn een perfecte touch om je persoonlijke stijl te laten schitteren. Of je nu een glamoureuze avond uit gaat of gewoon wat extra edge wil toevoegen aan je dagelijkse stijl, wij hebben de juiste glitter items voor jou. Hulp nodig bij het stylen van onze glitter items? Onze qualified personal stylisten staan voor jou klaar in de dichtstbijzijnde Shoeby store. Together we find the perfect you!