Denim

22 Resultaten

Denim

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
10 - € 100
10 - € 100

De leukste denim trends vind je bij Shoeby

Denim is niet zomaar een stof! Het brengt een stoer element in je style en look. Bij Shoeby vind je een gevarieerd assortiment van verschillende soorten denim items. Van lange rokken, jurken, jeans, blouses en jacks. Door de veelzijdigheid van deze iconische stof kun je makkelijk kiezen welk item bij jouw persoonlijke stijl past.

Lange denim rokken zijn helemaal on-trend dit seizoen

Lange denim rokken zijn het top punt van casual chic. Ze combineren moeiteloos comfort met stijl, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu kiest voor een klassieke spijkerrok of een elegante A-lijn stijl, een lange denim rok geeft je een relaxte uitstraling zonder concessies te doen aan je stijl. Draag het met een eenvoudig T-shirt voor een relaxte look of kleed het aan met een blouseblouse en een paar hakken voor een sophisticated touch.

Jeans that make heads turn

Shoeby jeans zijn onze all-time favourite van de denim collectie. Onze Denim trends biedt een breed assortiment aan verschillende pasvormen, wassingen en stijlen om aan elke voorkeur te voldoen. Of je nu gaat voor de tijdlozeskinny jeans, de comfy straight fit, of de trendy wide leg model. Denim jeans zijn veelzijdig genoeg om elke outfit aan te vullen. Combineer het samen met een denim blouse voor een edgy look of draag ze met een oversized blazer voor een meer sophisticated uitstraling.

Denim jacks om je look compleet te maken

Een denim jack is een musthave in elke garderobe. Het voegt direct een stoer randje toe aan elke outfit. Draag het over een jurk voor een casual look of combineer het met een spijkerbroek voor een edgy look. Denim jacks zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor jouw persoonlijke stijl. Zo is er altijd één die bij jou past!

Casual & stylish met denim jurken

Denim jurken zijn een perfecte combinatie van casual en elegant. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, een denim jurk is altijd een goede keuze. Voeg een paar hoge laarzen en wat accessoires toe om je look aan te passen aan de gelegenheid en je bent klaar om te gaan.

Mix en match je denim look

Een van de grootste voordelen van denim is de veelzijdigheid. Mix en match verschillende denim items voor een complete look of combineer denim met andere stoffen en texturen voor een stylish look. Voeg een leren riem toe aan je spijkerrok, draag een geborduurde sweater met je jeans of een gebreide trui voor een casual day. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hulp nodig voor het stylen van dames denim items?

Denim blijft een tijdloze revolutie in de wereld van damesmode. Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte denim trend item? Bezoek dan een onze Shoeby-stores om de nieuwste trends in damesdenim te ontdekken. Onze qualified personal stylisten staan voor jou klaar. Here for you!