Trend: bloemenprint

Bloemenprint items zijn weer helemaal terug van weggeweest! Dit seizoen mag dit fleurige printje dan ook niet in je garderobe ontbreken. We zien de bloementjes namelijk overal! Van jurken tot geborduurd op jeans en van tops tot op rokjes, de flower print is hotter dan hot. Deze fashion trend is dan ook een absolute must, tijd dus om je kledingkast een floral upgrade te geven!


Get floral!

De flower print trend is er een die we al vanuit jaren geleden kennen, maar waarvan we maar geen afscheid kunnen nemen. En volkomen logisch! De bloemen staan namelijk symbool voor vrouwelijkheid en geven je look een instant fleurige upgrade. En dat niet alleen! De floral print is namelijk ook nog geschikt voor iedereen. Dit fijne printje zien we dit seizoen dan ook terug op jurken, blouses, tops en rokjes.


Van fleurige flowers tot tropische planten

De floral print saai? Allesbehalve! In de online shop van Shoeby vind je namelijk een enorm divers aanbod aan dit printje. Kies voor een flower print die helemaal past bij jouw stijl én je hebt gegarandeerd een fashionable look in the pocket! Draag bijvoorbeeld een top met bloemen in combinatie met een effen rok. Of ga juist voor een flower broek in combinatie met een basic top. De mogelijkheden zijn eindeloos! Mix and match verschillende prints met elkaar en je paradeert stijlvol én fleurig door de straten. Draag een bloemenjurk voor dames in combinatie met een stoer bomberjasje. Maak je look af met high heels en je bent good to go. Of ga voor een flower rokje in combinatie met een ruffle top of blouse en mix diverse trends met elkaar! Hoe dan ook, met de bloemenprint loop jij er dit seizoen stijlvol bij!


Get inspired at shoeby.nl!